Hollywood4. december 2014

- Jeg elsker at være en kælling

Hollywood-stjerne afslører sin hemmelighed
- Jeg elsker faktisk at spille rollen som en rigtig kælling, siger Rebecca Wisocky til SE og HØR.
- Jeg elsker faktisk at spille rollen som en rigtig kælling, siger Rebecca Wisocky til SE og HØR.
 Foto: Rebecca WisockyDen amerikanske TV-seriestjerne Rebecca Wisocky spiller rollen som noget af en kælling i dramaserien "Devious Maids", der har sæsonpremiere i aften. Og selvom hun er en glad og kærlig 40-årig kvinde i privaten, afslører hun nu, at hun elsker at være en idiot.

- Min første rolle i en TV-serie var i "Sex and the City", og siden da har jeg spillet mange forskellige roller. Men jeg elsker faktisk at spille rollen som en rigtig kælling. Derfor er det så sjovt at spille Evelyn i Devious Maids, siger Rebecca Wisocky til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Sådan er Eva Longoria at arbejde sammen med

Men rent faktisk er den sympatiske skuespillerinde bange for, at nogle mennesker rent faktisk opfører sig lige så dårligt som hendes rolle.

- Jeg håber ikke, at nogen lever sit liv ligesom Evely Powell. Men jeg er sikker på, at der er nogle få derude. Og hvis det er tilfældet, ja så lever de sikkert også i Beverly Hills, ligesom i serien, siger hun med et glimt i øjet.

Spillet med i 35 TV-serier
Når Rebecca nævner, at hun har spillet mange roller i sit liv, må det siges at passe. Hun har nemlig spillet med i hele 35 af de amerikanske TV-serier. Selvom det tal er usædvanligt højt, er Rebecca bare glad for sine mange forskellige oplevelser.

- Det har været så fedt at spille med i nogle af mine yndlingsshows gennem tiden. "American Horror Story", "True Blood" og "Sopranos" er blot nogle af dem, forklarer hun.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/82dd539e48304d0f92d47041a3eb4467.jpg


Rebecca håber ikke, at der findes mennesker, der opfører sig ligesom hendes udspekulerede rolle i serien. (Foto: Rebecca Wisocky)

LÆS OGSÅ: Desperate Housewives-stjerne står frem med stofmisbrug

Men det er ikke let at få et gennembrud i den amerikanske skuespillerbranche. Det erfarer Rebecca, hvis karriere har budt på stor udskiftning af jobs.

- Man skal omfavne det, der gør en unik. Det er noget af det vigtigste, forklarer den rødhårede skønhed og opfordrer unge mennesker til at være tålmodige, når de vil prøve sig af som skuespillere.

LÆS OGSÅ: Vampyrstjerner knalder på stibe på settet

Tak til Danmark
Rebecca Wisockys store gennembrud har været i dramaserien "Devious Maids" - og hun er lykkelig for, at det danske publikum kan lide TV-serien.

- Det gør mig så glad, at I kan lide serien! Mange tak! Hvis I synes, at jeg skal besøge Danmark, vil jeg meget gerne det, afslører Rebecca Wisocky.

Anden sæson af Devious Maids har premiere i aften klokken 22.55 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Coster Waldau slår "Sopranos"

Sponsoreret indhold