Sådan er Eva Longoria at arbejde med

\

"Skør, "inspirerende" og "en god chef" er nogle af de prædikater, som Rebecca Wisocky sætter på Eva Longoria.

Foto: All OverDen smukke Hollywoodstjerne Eva Longoria er kendt for at være en snedig og udspekuleret kvinde i rollen som Gabrielle i dramaserien "Desperate Housewives".

Men hvordan er hun egentlig at arbejde sammen med i virkeligheden?

LÆS OGSÅ: Eva Longoria viser bryster

Det har SE og HØR fået et eksklusivt indblik i, efter at have interviewet en af hendes nærmeste medarbejdere fra dramaserien "Devious Maids", skuespillerinden Rebecca Wisocky.

- Eva Longoria er sjov, skør og sød. Og så er hun sådan en inspirerende kvinde af natur og en god chef. Eva har gjort et godt stykke arbejde med at instruere den første episode af anden sæson, som snart vises i Danmark, fortæller Wisocky, som også har spillet en mindre rolle i Desperate Housewives.

LÆS OGSÅ: Eva Longoria: Mums, for en numse!


Smukke Rebecca Wisocky elsker at arbejde sammen med sin instruktør, Eva Longoria. (Foto: Rebecca Wisocky)

Det er nemlig ikke kun foran kameraet, at den mørke skønhed Eva Longoria har talenter. Hun er nemlig medinstruktør på dramaserien "Devious Maids", hvor hovedrolleindehaveren Rebecca Wisocky er yderst tilfreds med samarbejdet.

- Det er glædeligt at kunne arbejde sammen med folkene fra serien så længe (i to sæsoner, red.). Især når de er så sjove og talentfulde, forklarer hun om Longoria og resten af folkene bag serien.

LÆS OGSÅ: Se Eva Longoria kæle for missen

Håber du så, at du kommer til at arbejde sammen med Eva Longoria igen?

- Ja, jeg håber, at hun slutter sig til os igen. Så er det ligegyldigt, om det er som skuespiller eller som instruktør, siger Rebecca Wisocky, som kan opleves i sæsonpremieren på "Devious Maids" på torsdag klokken 22.55 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Ups! Eva Longoria viste tamponen frem

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close