Hollywood25. april 2017

Ærlig barnestjerne: Jeg blev voldtaget

Hun blev verdenskendt som Little Miss Sunshine i filmen af samme navn, nu åbner Abigail Breslin op for en forfærdelig oplevelse, der har gjort, at hun er blevet diagnosticeret med PTSD
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.31113617.jpg

Den 21-årige skuespiller Abigail Breslin, der fik stor succes allerede som 10-årig i filmen "Little Miss Sunshine", åbner nu op omkring den traumatiske episode, hvor hun blev voldtaget af en kæreste.

Den traumatiske oplevelse har blandt andet gjort, at Abigail blev diagnosticeret med posttraumatisk stresssyndrom.

- Jeg var i chok og benægtede. Jeg havde ikke lyst til at se mig selv som et offer, så jeg undertrykte det og lod som, at det aldrig var sket, skriver Abigail på sin Instagram.

Skuespilleren, der netop har færdiggjort nyindspilningen af "Dirty Dancing", frygtede, at ingen ville tro hende, hvis hun fortalte, at hun var blevet voldtaget.

- Jeg var i et forhold med min voldtægtsmand, og jeg frygtede, at ingen ville tro mig. Jeg frygtede også, at hvis min sag ikke førte nogen steder, at han ville finde ud af det og gøre mig endnu mere fortræd, fortæller Abilgail, der ikke anmeldte sin voldtægt til politiet.

Artiklen fortsætter under billedet

Åbenheden omkring voldtægten kommer efter, at Abigail havde lagt et billede på Instagram, hvor fakta omkring voldtægter blev forklaret.

Det havde fået en af hendes følgere til at skrive, at det kun var voldtægter, der blev anmeldt til politiet, der burde tælle med i statistikken.

- At sige, at det er kun er anmeldte voldtægter, der tæller, giver kun liv til ideen om, at voldtægtsofre, der ikke anmelder deres voldtægt, ikke betyder noget. Det er unfair, ikke sandt, og det hjælper ikke. Det er som, hvis du får et blåt øje fra at blive slået i ansigtet, men fordi du ikke ringede til politiet, så fik du ikke rigtigt et blåt øje. Ikke anmeldte voldtægter tæller. Anmeldte voldtægter tæller. Færdig, skriver Abigail i et svar til følgeren.

Hun fortæller også, hvordan voldtægten stadig påvirker hende.

- Jeg har gjort meget fremskridt, siden det skete, men jeg vil ikke lade som om, at det ikke er noget jeg kæmper med. Jeg har stadig flashbacks, jeg får stadig mareridt, skriver hun.

Herunder kan du se den statistik, der startede hele historien

Sponsoreret indhold