Jared Leto skal spille Hugh Hefner i ny film

Jared Leto skal spille den legendariske playboy i en kommende film om Hugh Hefners liv.

Jared Leto skal spille den legendariske playboy i en kommende film om Hugh Hefners liv.

Foto: All Over Press

Jared Leto trækker snart i silkepyjamas og smokingjakke i velour, for han skal nemlig portrættere Hugh Hefner i en ny film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Nyheden kommer frem kort efter Hugh Hefners død den 27. september 2017, men filmprojektet har faktisk været mange år undervejs. 

Filmen om Hefners liv blev oprindeligt sat i søen af Universal Pictures og Imagine Entertainment i 2007. Dengang var skuespilleren Robert Downey Jr. sat til at spille den legendariske playboy. 

Da rettighederne til projektet udløb, blev de opkøbt af produceren Jerry Weintraub, der også står bag filmen "Ocean's Eleven" og HBO-serien "Westworld".

Weintraub døde i 2015, og derefter opkøbte produceren og instruktøren Brett Ratner rettighederne til filmen, og det tog ikke Ratner lang tid at finde hovedrolleindehaveren.

- Jared er en gammel ven, fortæller Ratner til The Hollywood Reporter.

- Da han hørte, at jeg havde fået fingre i rettighederne til Hefs historie, så sagde han til mig: "Jeg vil gerne spille ham. Jeg vil gerne forstå ham." Og jeg tror virkelig, Jared kan gøre det. Han er en af vor tids største skuespillere, lyder det yderligere fra filmsintruktøren. 

Tilbage i april inviterede Ratner Leto med til premieren på dokumentar-serien "American Playboy: The Hugh Hefner Story" på Playboy Mansion. Premieren var også en markering af Hefners 91 års fødselsdag, der skulle vise sig at blive hans sidste. 

Ratner havde håbet på, at Leto kunne møde Hefner, men Playboy-grundlæggerens helbred skrantede, og han hilste ikke på gæster den dag. Ratner er dog sikker på, at hans hovedrolleindehaver nok skal gøre et godt job. 

- Der er rigeligt med optagelser af Hef til, at Jared kan få så meget information, som han vil, siger Letner. 

Jared Leto har tidligere brilleret i rollen som The Joker i "Suicide Squad" og som transkønnet i "Dallas Buyers Club". Sidstnævnte rolle høstede han i 2014 en Oscar for i kategorien "Best Performance by an Actor in a Supporting Role".

Der er endnu ikke fastsat en premieredato på filmen om Hugh Hefners liv.

I galleriet kan du se få en masse facts om Hugh Hefners liv. 

Facts om Hugh Hefner

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close