Hollywood 5. august 2016

Jared Leto: Jeg vil udforske nye veje

Skuespilleren og musikeren Jared Leto er tilbage på det store lærred, men faktisk kunne stjernen godt se sin fremtid et andet sted.
(Foto: All Over Press)

Skuespilleren og musikeren Jared Leto er tilbage som skurk i Hollywood-filmen "Suicide Squad" efter en længere pause fra filmbranchen.

Men i løbet af den lange pause har den 44-årige skuespiller faktisk stillet spørgsmålstegn ved, om han stadig har en fremtid i Hollywood.

Det fortæller han til magasinet Rolling Stone.

- Jeg spekulerede på, om jeg stadig havde noget at tilbyde, og om jeg var interesseret i at forfølge det, fortæller stjernen i et interview til mediet og uddyber, at han har haft særdeles travlt med sin musikkarriere som forsanger i bandet "30 Seconds to Mars".

Men tiden væk fra kameraerne var også en nødvendighed for at samle fokus, fortæller Jared Leto, der derfor heller ikke fortryder, at han valgte at tage en pause fra Hollywood og filmbranchen.

Faktisk kan stjernen godt forestille sig, at han en dag er helt færdig med filmbranchen og Hollywood.

- Jeg tror godt, at jeg kunne vende det ryggen. Der er en stor verden derude. Der er en masse at udforske. Nogle mennesker har det sjovt med at være skuespillere, til de er i deres 80'ere og 90'ere, og der er gode eksempler på instruktører og skuespillere, der laver et fantastisk arbejde i takt med, at de bliver ældre, siger han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Men jeg tror ikke, at jeg ville. Men hvad ved jeg? Jeg har ingen idé. Jeg synes, det kunne være interessant at udforske andre veje, lyder det fra Jared Leto.

"Suicide Squad" får dansk premiere den 11. august, og amerikanske Jared Leto spiller rollen som The Joker.

Sponsoreret indhold