Jared Leto elsker Danmark

Jared Letos ven slog en fotograf i LAX, tirsdag eftermiddag lokaltid. (Foto: AOP)

Jared Letos ven slog en fotograf i LAX, tirsdag eftermiddag lokaltid. (Foto: AOP)

Foto: All OverUanset hvad 42-årige Jared Leto rører ved, så bliver det tilsyneladende en succes. Skuespilleren og musikeren vinder priser for sin optræden på det hvide lærred, og samtidig rejser han ud i verden og får folk til at rocke med, når han giver den som rocksanger i bandet "30 seconds to Mars".

På fredag kan danskerne få lov til at hoppe i takt med den altfavnende kunstner, når han besøger Danmark og Falconer Salen på Frederiksberg sammen med sit band.

Køb Hanne Boels bjælkehytte

- Jeg glæder mig vildt til at besøge København igen. Der er helt ærligt en af mine favoritbyer. Vi elsker at udforske jeres by på cykel eller til fods, siger 42-årige Leto til BT.

Selvom det kan lyde som en cliché, så er der noget, der tyder på, at han taler sandt.

For nogle år var han også i København for at underholde, og dengang blev han så fascineret af den danske hovedstad, at han og bandet filmede en del af deres musikvideo til sangen "Do or die" i Tivoli.

Lars Løkke skylder Hanne Boel 30.000 kroner

Selvom om Jared Letos talenter rækker vidt, så vil han aldrig vælge mellem de to karriereveje.

- Jeg opfatter aldrig mig selv som skabsrocksanger, der drømmer om at lave film eller omvendt. Jeg elsker begge karrierer, siger han til BT.

Skuespilleren og musikeren er glad for sin succes og for, at hans liv ikke endte i en gang sump.

- Jeg befandt mig på en skillevej i livet, da jeg var 16 år gammel. Jeg vidste ikke, om jeg ville blive skuespiller. Jeg troede, at jeg måske ville blive kunstner eller maler. Eller måske pusher.

- Jeg anede ikke, hvad retning jeg skulle vælge," forklarede den 41-årige Leto videre.

- Det er bare heldigt, at jeg valgte den ene vej frem for den anden, har Jared Leto tidligere sagt til den engelske avis "The Sun".

Lige nu er han aktuel i filmen "Dallas Buyers Club", hvor han er nomineret til en Oscar for birollen som transseksuel kvinde. Kærlighedslivet er derimod sat på standby. Jared Leto dannede fra 1999 til 2003 par med Cameron Diaz, og han har også været kædet sammen med Lindsay Lohan og Scarlett Johansson, men der er ingen officielle forlydender om, at han har en kæreste nu.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close