Hollywood 18. marts 2016

Jamie Oliver skal være far for femte gang

Jamie Oliver - den verdenskendte kok fik nærmest et chok, da han fandt ud af, at konen venter parrets femte barn.
Foto: All Over

Fem børn må siges at være en rigtig håndfuld, og det er lige præcis det, som 40-årige Jamie Oliver kan være stolt af at kunne kalde sig far til snart.

Konen Jools, 41, er nemlig gravid med det femte barn, og hun viste sin fine gravide mave frem sammen med på den røde løber i London onsdag aften til premieren på ”Eddie the Eagle”. Hun er sat til at føde i august.

Foto: All Over

Man kan se den fine babybule på Jools her. (Foto: All Over)

Jamie Oliver indrømmer ifølge Mirror, at både han og resten af familien var meget overraskede, da de fandt ud af, at Jools var gravid for femte gang, men han fortæller også, at de alle er meget glade.  

- Jeg elsker børn. Min familie holder mig på jorden. Jeg har et underligt job, et underligt liv, men min familie sørger for, at jeg er ”ægte”, sagde Jamie Oliver til avisen, og afslører, at han aldrig havde regnet med at skulle have fem børn.

- Jeg troede, vi skulle have et par stykker. Men det var nok det. Men rent ud sagt, så gør jeg bare, som jeg får besked på, men hun (Jools, red.) er fantastisk til at styre familien - og jeg følger bare med, sagde kokken, der har været gift med sin kone i over 15 år.

Sammen har Jamie og Jools allerede de tre døtre Poppy Honey Rosie, 13, Daisy Boo Pamela, 12, Petal Blossom Rainbow på seks år og sønnen Buddy Bear Maurice på fem, og selv om Jamie reelt set er ligeglad med, om det femte barn bliver en dreng eller pige, så må han indrømme, at han gerne vil have en søn mere.

- Lidt mere testosteron vil sikkert gøre godt, men jeg er bare taknemmelig, hvis det er et sundt og raskt barn - og det mener jeg virkelig. 

Se billeder af Jamie Oliver med sine fire børn her: 

Jamie Oliver med børnene

Sponsoreret indhold