Hollywood11. september 2018

Jamie Oliver nedlægger indbrudstyv

Jamie Oliver handlede resolut, da indbrudstyv brød ind hos verdensstjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-kok-jamie-oliver-1109201.jpg
 Foto: Mega

Den speedsnakkende verdenskendte TV-kok Jamie Oliver er også lynhurtig på andre punkter, og lidt af en superhelt - viser det sig.

Oliver fangede i sidste uge en indbrudstyv, der forsøgte at bryde ind i hans og familiens hjem til 75 millioner kroner i det nordlige London.

Det var tirsdag i sidste uge, at tyven forsøgte at trænge ind i TV-milliardæren, forfatteren og restaurantejerens eksklusive hjem.

Politiet blev alarmeret klokken 19.13 af Olivers naboer, der så den verdenskendte kok spurte ned af vejen i hælene på den flygtende indbrudstyv.

Hvor langt ind på Olivers ejendom tyven var nået er uvist.

Og Jamie Oliver er i ganske fin form og løb tyven op og tilbageholdt ham, indtil politiet nåede frem.

Og selv om han bliver udråbt til at være lidt af en helt, nedtoner han selv situationen.

- Det er en situation, man nødig vil havne i. Der skete, hvad der skete, og det endte godt, siger den 43-årige superstjerne til BBC.

Jamies hustru Jools og de fem børn Buddy, Poppy, River, Petal og Daisy var alle hjemme i palæet i Highgate i den nordlige del af den engelske hovedstad, da tyven forsøgte at bryde ind.

Politiet bekræfter indbrudsforsøget.

- Vi blev alarmeret om, at en aggressiv mand forsøgte at trænge ind i huset i Highgate. Men en borger foretog en civil anholdelse, og manden blev derpå tilbageholdt af politiet.

Indbrudstyven er senere blevet løsladt.

Sponsoreret indhold