Hollywood8. august 2016

Jamie Oliver er blevet far for femte gang

Tv-kokken Jamie Oliver afslører på Instagram, at han er blevet far til en lille dreng.
-
 (Foto: All Over Press)

Der er lykkelige omstændigheder hos den kendte tv-kok Jamie Oliver, der netop er blevet far til en lille dreng.

Det afslører den stolte far på sin Instagram-profil, hvor han har lagt et billede op af sin nyfødte søn, der er puttet i et tæppe.

- Og det her skete lige! Det er en lille dreng. Alle i Oliver-familien er meget overraskede og mere end lykkelige. Han kom sikkert til verden, og mor var helt utrolig, skriver Jamie Oliver til billedet.

Kendiskokken afslører, at sønnens navn endnu ikke er på plads, og at den lille purk kom til verden med en vægt på otte pund, hvilket svarer til knap 3,6 kilo.

- Det er 16 pakker smør for alle jer bagere derude, joker Jamie Oliver.

Den 41-årige koks kone, der går under navnet Jools Oliver, afslører på sin Instagram-profil, at det var parrets to ældste piger, der klippede navlestrengen.

Det er ikke helt ny rolle, den britiske tv-kok påtager sig, og bleskift og putning burde være næsten lige så velkendte områder som det engelske køkken. Den lille ny er nemlig Jamie Olivers og konens femte barn.

Parret, der blev gift i 2000, afslørede allerede i marts, at de ventede deres femte barn i rækken, da Jools Oliver, som er døbt Juliette Norton, viste sin gravide mave frem til en filmpremiere i London.

Se billedet af tv-kokkens lille søn her:

Se Jools Olivers billede her:

Sponsoreret indhold