Jamie Oliver afslører sønnens specielle navn

Foto: All Over

Det er ikke just navne i top 10, Jamie Oliver og fru Jools vælger til deres små poder.

Tv-kokken og hans kone blev for nylig forældre til parrets femte barn, og på Instagram afslører de nu, hvad lillebroren til 14-årige Poppy Honey Rosie, 13-årige Daisy Boo Pamela, syvårige Petal Blossom Rainbow og femårige Buddy Bear Maurice skal hedde.

- Det er passende pænt at introducere denne lille nye dreng for jer: Hans navn er River Rocket Oliver, skriver kendiskokken til et billede af ham, fru Jools, to af parrets store børn og den lille nyfødte efternøler.

- Vi synes, det passer til ham. Han er en lille gave, og vi er meget lykkelige. Tusind tak for alle jeres lykønskninger, jubler Oliver til familiefotoet.

Navnet River har en helt særligt betydning for 41-årige Jamie Oliver. Inden tv-kokken nåede sin nuværende stjernestatus, arbejdede han nemlig som souschef hos det anmelderroste spisested River Café i engelske Fulham i slut 90'erne.

Om River Rocket er opkaldt efter far Olivers forhenværende arbejdsplads, afslører kendisparret dog ikke, men tidligere har Jools Oliver fortalt, hvordan og hvorfor de vælger børnenes særprægede navne.

- Alle børnene har mere end et navn, fordi jeg ikke kan beslutte mig. Jeg ved ikke lige, hvor navnet Petal Blossom Rainbow kom fra - men åbenbart stammer det fra My Little Pony (tegnefilmsserie, red.). Jeg ville gerne kalde hende Rainbow, men Jamie sagde, jeg skulle slappe lidt af, har hun tidligere sagt til magasinet Gurgle ifølge Hello! Magazine.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close