Hollywood 13. juni 2018

Kvinde: - Jamie Foxx slog mig i hovedet med sin penis

Hollywoodstjernen Jamie Foxx vil sagsøge kvinde, der anklager ham for penis-slag
Foto: All Over Press
Hollywoodstjernen Jamie Foxx, der fletter fingre med Tom Cruises eks, Katie Holmes, er rendt i en noget bizar anklage. En kvinde beskylder den højtbetalte skuespiller for - tilbage i 2002 - at have slået kvinden i hovedet...med sin penis.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Og kvinden er nu gået til politiet i Las Vegas og har anmeldt det gamle forhold, som - ifølge kvinden - fandt sted i spillebyen for 16 år siden. Ifølge kvinden, som gossip-sitet TMZ har talt med, fandt hændelsen sted i Jamie Foxx' hjem i Las Vegas. Ifølge anmeldelsen var kvinden og en veninde inviteret med til en fest i skuespillerens hjem.
Men ifølge anmeldelsen ville Jamie Foxx mere end blot feste med kvinden. Han hev sin penis frem og forlangte at kvinden gav ham et blowjob. - Da jeg afviste ham, slog han mig i hovedet med sin penis, fortæller kvinden til TMZ. En af Jamie Foxx' venner bad derpå den chokerede kvinde om at forlade stjernens hus omgående. Da kvinden dagen efter vendte hjem til Los Angeles, hvor hun bor, søgte hun behandling på et hospital for panikangst - en angst der ifølge kvinden blev udløst af penis-slaget, der kom ud af det blå. TMZ har fået bekræftet, at politiet i Las Vegas har modtaget kvindens anmeldelse og har åbnet en efterforskning, men tidsfristen for at anmelde et sådant forhold er for længst overskrevet - der er en forældelsesfrist på tre år i Nevada - så politiet kommer næppe til at ofre de store ressourcer på sagen. Foxx selv reagerer med vantro på anmeldelsen, som han kalder "en absurd løgn", og han udtaler, at han vil pudse sine advokater på kvinden.
En af hans advokater, Allison Hart, udtaler sig til TMZ. - Jamie benægter på det kraftigste, at denne hændelse nogensinde har fundet sted. Han vil - på sin side - anmelde kvinden til politiet i Las Vegas for falsk anmeldelse. Første gang, Jamie blev klar over de absurde anklager mod ham om en hændelse, der angiveligt skulle have fundet sted for 16 år siden, var, da TMZ kontaktede os for en kommentar, siger Hart til TMZ. - Hændelsen blev ikke anmeldt til politiet i 2002 eller på noget andet tidspunkt de sidste 16 år, før der pludselig kom en anmeldelse sidste fredag, og det er fordi, hændelsen aldrig har fundet sted, siger Allison Hart. Kvinden siger selv, at det er #Metoo-bevægelsen, der har inspireret hende til at melde penis-slaget til politiet. Hun tilføjer, at hun vil have hændelsen ført til protokols for det tilfælde, at andre kvinder kommer frem med anklager om sexovergreb eller penis-vold rettet mod Jamie Foxx.

Sponsoreret indhold