Hollywood10. januar 2017

Jamie Foxx i slagsmål på kendis-restaurant

En god middag med sine venner udviklede sig dramatisk for den amerikanske skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08346705.jpg
 Foto: All Over

Det skulle være en hyggelig aften med gode venner og god mad, da Jamie Foxx lørdag aften tog i byen i Los Angeles.

Her skulle middagen indtages på "Catch LA", som er en af de mest populære restauranter i Los Angeles blandt Hollywood-stjernerne.

Men aftenen endte ikke helt, som gruppen måske havde håbet på.

Ifølge det amerikanske medie, "TMZ", udviklede det sig nemlig dramatisk, da en ukendt mand henvendte sig til Jamie Foxx og vennernes bord.

Her bad han dem angiveligt om at dæmpe sig lidt, og ifølge en kilde, som "TMZ" har talt med, udviklede det sig pludselig til et fysisk slagsmål.

- Manden råber pludselig: "Du vil ikke lægge dig ud med mig, jeg er fra New York," hvortil en af Jamie Foxx venner svarer: "Fuck dig, jeg er fra Oakland", siger kilden til det amerikanske medie.

Herefter opstår der en del tumult, hvor manden blandt andet skal have slået ud efter Jamie Foxx.

På en video fra stedet, som "TMZ" er kommet i besiddelse af, ses det også tydeligt, at uenighederne imellem Jamie Foxxs gruppe og den ukendte mand udvikler sig til mere end blot et verbalt sammenstød.

Hvorvidt Jamie Foxx er med i selve den fysiske del af optrinnet, eller om det blot er vennerne, der kæmper med manden, vides ikke.

Efterfølgende blev den ukendte mand bedt om at forlade stedet, og den populære skuespiller kunne fortsætte sin hyggelige aften med vennerne.

Du kan se hele videoen her:

Sponsoreret indhold