Jamie Dornan elsker at lave babyer

Jamie Dornan spiller den kinky forretningsmand Christian Grey i \

Jamie Dornan spiller den kinky forretningsmand Christian Grey i "Fifty Shades"-filmene og er efterfølgende blevet det ultimative sexsymbol.

Foto: MEGA

Jamie Dornan, 36, skal være far for tredje gang, og da han forleden var gæst i "Jimmy Kimmel Live!" talte han om den kommende familieforøgelse. 

Jimmy Kimmel, der selv er far til fire, ønsker skuespilleren tillykke. 

- En del af mig synes, at jeg skal sætte en prop i efter dette. Men på den anden siden synes jeg, vi laver virkelig fantastiske børn. Måske bliver vi bare ved, hvis min kone er med på den, til vi ikke kan mere, fortæller "Fifty Shades"-stjernen. 

Om der kommer flere mini-Dornan'er er ikke op til ham, erkender han. 

- Det er alt sammen op til hende. Jeg gør bare den sjove del, tilføjer Jamie Dornan, der har døtrene Dulcie på fem og Elva på næsten tre, med sin hustru Amelia Warner. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Jamie Dornan med sin hustru Amelia Warner. Foto: MEGA

Jamie Dornan fortæller, at med sine to første børn havde han ikke barsel særligt længe på grund af "Fifty Shades"-indspilninger, og det håber han at kunne få med den tredje. 

- Den første fik vi i Canada, og jeg begyndte at filme tre dage efter, hun blev født. Nummer to fik vi i London, og jeg fløj til Canada ti dage senere og begyndte at indspille den anden film, fortæller Dornan. 

- Jeg er aldrig gået glip af en fødsel, det ville jeg ikke kunne leve med, men denne gang vil jeg tage ordentlig fri et par måneder efter, tilføjer faderen til snart tre. 

"The Fall"-stjernen fortæller også, at hans far er fødselslæge og har hjulpet over 6.000 babyer til verden, Dornan slår dog fast, at hans far ikke kommer til at være læge, når hans hustru skal føde. 

- Det er mærkeligt, lyder svaret. 

Se Jamie Dornan fortæller og fødsel og barsel herunder: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close