Hollywood 23. oktober 2014

James Blunt undskylder: Irriterende hit

Hitsangen ”You’re Beautiful” var ifølge sangeren selv irriterende og helt forkert markedsført
James Blunt stjal mange pigehjerterl, da han i 2004 kom med hittet "You're beautiful". Selv er han dog ikke imponeret.
James Blunt stjal mange pigehjerterl, da han i 2004 kom med hittet "You're beautiful". Selv er han dog ikke imponeret.
Foto: Peter GrosenSangen "You're Beautiful" gav ham sit helt store gennembrud i 2004, men nu undskylder den engelske sanger, James Blunt, for sin sang.

I den nyeste udgave af Hello Magazine indrømmer han, at kærlighedssangen både var irriterende og blev mast ned i halsen på folk.

LÆS OGSÅ: Basim-hit maltrakteres

Sangen begyndte efterfølgende at påvirke ham som artist, hvilket James Blunt fandt meget irriterende, fordi hans publikum begyndte at associere ordet med ham, forklarer han overfor Hello Magazine.

- I sidste ende så tror jeg, at jeg blev markedsført af en pladeselskab, der gerne ville appellere til kvinder ved hjælp af "Desperate Housewives"-reklamer, og det mister man 50 procent at befolkningen på at gøre, siger James Blunt.

LÆS OGSÅ: Thomas Troelsens vild hit

Den engelske sanger mener desuden, at hans pladeselskab portrætterede ham som en person, der var det totalt modsatte af, hvem han i virkeligheden var.

LÆS OGSÅ: Wow: Sådan har du ikke hørt Michael Jackson-hit

- Jeg blev markedsført som en vanvittigt seriøs person og en meget ærlig person, og mine venner ved, at jeg er alt andet end det, siger James Blunt og tilføjer:

- Jeg har et par meget følsomme og ulykkelige sange, som jeg er kendt for, men jeg synes jeg er kommet videre nu. Folk kan se, at jeg ikke tager mig selv så højtideligt.

Sponsoreret indhold