Basim-hit maltrakteres

Basims grand prix-sang får nyt liv i Armenien

Basims grand prix-sang får nyt liv i Armenien

Foto: Thomas Laursen

Basim sang sig ikke bare ind i hjerterne hos danskerne med sin sejr i det danske melodi grand prix tilbage i marts, men også ind i resten af europæernes senere på foråret, hvor det blev til en samlet niendeplads i Eurovision Song Contest.

LÆS OGSÅ: Basim: Jeg vil gerne ha' en kæreste

Specielt ét land har dog haft et ekstra godt øje til vores Bruno Mars-lignende solist og den klichéfyldte kærlighedssang.

Søndag aften kunne man på den armenske tv-kanal "Shant TV" se en af X Factor-deltagerne optræde med den danske melodi grand prix-sang "Cliche Love Song" i landets 3. sæson af den populære talentkonkurrence.

LÆS OGSÅ: Basim får kronprinsesse-kram før Eurovision

Stærkt inspireret af Basims kække look og optræden, har Narek Khachatryan, der synger sangen, iført sig seler og et par rappe fødder på scenen.

Trods muligvis bedømt på nogle ret partiske danske gener, skal danskerne dog ikke være kede af, at det var Basim og ikke Narek Khachatryan, der repræsenterede Danmark med sangen i den traditionsrige sangkonkurrence tilbage i maj.

LÆS OGSÅ: Melodi Grand Prix: Er Basims vindersang tyvstjålet?

Basim blev selv landskendt efter sin optræden i X Factor tilbage i 2008, hvor han blev nåede til kvartfinalen. Siden da har den blot 22-årige sanger blandet også deltaget i den populære dansekonkurrence "Vild med dans".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close