”Jackass”-stjerne udsat for væbnet røveri i Columbia

Bam Margera blev natten til mandag udsat for et væbnet røveri i Columbia.

Bam Margera blev natten til mandag udsat for et væbnet røveri i Columbia.

(Foto: All Over)

”Jackass”-stjernen Bam Margera fik bestemt ingen rar velkomst, da han natten til mandag landede i Columbia.

Den 38-årige TV-stjerne, stuntmand og professionelle skateboarder med det borgerlige navn Brandon Cole Margera blev således udsat for et væbnet røveri tæt på lufthavnen i Cartagena i det nordlige Columbia.

Det fortæller stjernen selv på sin Instagram-profil:

- Jeg er lige ankommet i Cartagena alene og tog en tilfældig taxa fra lufthavnen. Jeg kunne ikke spansk, de kunne ikke tale engelsk, så de lavede en oversættelse på deres mobiltelefon, som jeg skulle læse. Her stod der: 'Tøm din pung', mens de tog en pistol frem og pegede en mod mig, fortæller en rystet, men alligevel fattet Bam Margera i videoen.

Bam Margera, der ellers er kendt for at være lidt af en vovehals, turde dog ikke andet end at adlyde ordren.

- Jeg gjorde, som de ville, og gav dem 500 dollars. De lod mig gå. Det var underligt. Velkommen til Colombia, fortæller Bam Margera i videoen.

Robbed

Et opslag delt af Bam Margera (@bam__margera) den

Foruden MTV-programmet ”Jackass” er Bam Margera også kendt for sit eget TV-program, ”Viva la Bam”, hvor man kom helt tæt på den lettere dysfunktionelle familie. Programmet blev ligesom ”Viva la Bam” sendt på MTV.

I januar blev Bam Margera anholdt og sigtet for spritkørsel, og han valgte i kølvandet på anholdelsen at holde sig ædru. At dømme ud fra hans Instagram-profil holdt det dog kun til i mandags, hvor den 38-årige vovehals åbnede en øl efter det væbnede røveri.

Tilbage i 2011 mistede Bam Margera en af sine bedste venner, ”Jackass”-stjernen Ryan Dunn, der døde i en bilulykke i Chester County, Pennsylvania. Han blev 34 år.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close