Hollywood20. september 2014

”Matrix”-stjernen fik uventet besøg

Keanu Reeves fik sig noget af en overraskelse, da han mødte en fremmed kvinde i sit hus midt om natten
Matrix-stjernen har mange hengivne fans; nogle dog lidt for hengivne.
Matrix-stjernen har mange hengivne fans; nogle dog lidt for hengivne.
 Foto: All Over PressDen canadiske skuespiller Keanu Reeves, som blandt andet er kendt for "Matrix"-trilogien, har haft mange kvinder i sit liv. Han havde dog ikke ventet kvindebesøg den nat, hvor en stalker brød ind i hans hus.

Skuespilleren blev vækket af lyde ude i sit private bibliotek klokken 4 om natten. Skuespilleren stod op og gik ind, hvor han så en kvinde i midt-fyrrerne sidde i hans stol uden at ytre et ord, skriver netmagasinet TMZ.

Kvinden var dog ikke nogen almindelig indbrudstyv. Da en chokeret Keanu Reeves nærmer sig hende og tale til hende, fortæller hun, at hun er kommet for at mødes med ham.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Forfulgt af bøssestalker

Skuespilleren, der bestemt ikke har nogen aftale med den fremmede kvinde, ringer resolut til politiet, som han beder komme så hurtigt som muligt.

Det burde ellers ikke være så let at bryde ind i det Hollywood-fort, hvori Reeves bor side om side med andre lækre superstjerner som Leonarde DiCaprio. Men denne nat havde alarmen ikke været sat, skriver TMZ.

Keanu Reeves er ikke den første Hollywoodstjerne, der er blevet forfulgt af fans. I sommers kunne "Se og Hør" fortælle om Sandra Bullock, som ligeledes var blevet vækket af en stalker i sit eget hjem, da han pludselig stod i døren til hendes soveværelse.

LÆS OGSÅ: Så chokerende var Sandra Bullocks stalkerangreb

I Reeves' tilfælde blev den kvindelige stalker bragt til en psykisk undersøgelse efter at være blevet hentet af politiet.

Sponsoreret indhold