Hollywood14. december 2016

”Idol”-deltager sagsøger talent-showet efter vanvittig ulykke

En ”American Idol”-deltager, der stillede op i talentshowet i 2014, sagsøger nu talentprogrammet efter en vanvittig ulykke før showstart resulterede i, at deltageren fik revet et stykke af sin trommehinde ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_simeon_3.jpg
 (Foto: YouTube)

Da den amerikanske ”American Idol”-deltager Michael Simeon i december 2014 forberedte sig på at gå på scenen i det populære talentprogram, endte det alt andet end godt.

Den 23-årige sanger fik revet et stykke af sin trommehinde ud, og efterfølgende måtte han gennemgå en smertefuld tympanoplastik operation for at få genskabt det ødelagte øre.

Trods operationen har sangeren med egne ord ikke kunnet arbejde på samme niveau som før med sin musik – og derfor sagsøger han nu ”American Idol” for svie og smerte.

Det skriver det amerikanske medie Variety.

Den smertefulde og vanvittige ulykke skete 12. december 2014, da Michael Simeon var i gang med at forberede sig til showet. I den forbindelse fik han isat en øreprop i sit højre øre, der blandt andet var fremstillet af silikone.

https://imgix.seoghoer.dk/oeret.jpg

Det var øreproppen i Michael Simeons højre øre, der resulterede i en ødelagt trommehinde. Foto: YouTube

Michael Simeon klagede dog over ”stærke smerter” i sit øre og bad en af showets audiologer om at fjerne øreproppen.

Ifølge Michael Simeon ”rev audiologen øreproppen ud med en så voldsom kraft”, at et stykke af hans trommehinde røg med.

Michael Simeon blev herefter placeret i et rum, hvor han med egne ord sad i ”fem timer” i ufattelige smerter, mens at blodet fossede ud af hans øre.

Efterfølgende måtte den unge musiker gennemgå en såkaldt tympanoplastik operation, hvor en ørelæge forsøgte at genskabe den ødelagte trommehinde.

Trods operationen har Michael Simeon med egne ord ikke været i stand til at arbejde på samme niveau med sin musik som før den vanvittige ulykke, og det er altså en af årsagerne til, at han nu sagsøger TV-programmet ”American Idol”.

Det er ikke kommet frem, præcist hvor stort et beløb Michael Simeon forlanger.

Du kan se ham optræde i programmet i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold