I fængsel på bryllupsnatten

Xzibits ville måske ønske, at han havde hyret en chauffør til sin bryllupsnat som de fleste andre brudepar

Xzibits ville måske ønske, at han havde hyret en chauffør til sin bryllupsnat som de fleste andre brudepar

Foto: All Over Press


De hede hvedebrødsdage startede ikke i ægtesengen for rapperen Xzibit, men derimod bag tremmer.

Den 40-årige ordsmed sagde ifølge MailOnline ja til sin forlovede Krista Joiner lørdag. Men natten mellem lørdag og søndag på vej hjem fra ceremonien spottede politiet en bil i al for høj fart på motorvejen, hvorefter ordensmagten stoppede den.

LÆS OGSÅ: Christiano Ronaldo får verdenskendt rapper som manager

- Politiofficeren kontaktede chaufføren, som lugtede af alkohol. Det startede med en kørsel-under-påvirkning-undersøgelse og sluttede med en anholdelse, siger Jason Kravetz fra politimyndigheden i Laguna Beach til Mail Online.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen: - Godt, at jeg blev stoppet

Ifølge politiet brugte rapperen derfor første nat efter brylluppet i politiets varetægt og blev næste dag løsladt i en mere ædruelig tilstand.

LÆS OGSÅ: Szhirley snuppet for spirituskørsel

Rapperen har endnu ikke kommenteret officielt på episoden, men lagde torsdag et bryllupsbillede ud på sin Instagram-profil med en dertilhørende lettere kryptisk besked:

- Over de sidste dage har I været vidne til masser af ting, der er blevet sagt i forsøget på at stjæle glæden ved dette øjeblik, I ser her. Det gør mig endnu tættere på min familie og det engagement, jeg har lovet dem, lyder noget af den lange tekst blandt andet.

Ud over sin rapkarriere har Xzibit også været deltager i bilvæddeløbet "Gumball" og har været vært på bilprogrammet "Pimp My Ride."

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close