Hollywood22. oktober 2018

9 år efter hendes alt for tidlige død: Hyldes af sønnen på en helt speciel måde

Det er 9 år siden, at skuespilleren Natasha Richardson døde ved en tragisk skiulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/upiphotos642597.jpg
 Foto: MEGA

I år er det ni år siden, at skuespilleren Natasha Richardson kom så alvorligt til skade på en skiferie, at hun afgik ved døden.

Hun blev bare 45 år gammel.

Richardson var på tidspunktet for sin gift med skuespilleren Liam Neeson. Sammen havde de sønneren Micheal og Daniel, der var bare 13 og 12 år gamle.

Nu har sønnen Micheal så valgt at hylde Natasha på en helt speciel måde.

Både Micheal og hans bror Daniel fik ved fødslen deres fars efternavn, Neeson, men i dag har Micheal valgt at skifte navn til Richardson.

Det skriver amerikanske People.

Micheal har tidligere fortalt, hvordan han håndterede sin mors død tilbage i 2009.

- I mit hoved, i underbevidstheden, har jeg enten skubbet det væk eller gemt langt inde i mig selv. Og i løbet af en uge tænkte jeg: "Okay, videre med mit liv", har Micheal fortalt.

Til DailyMail har Micheals mormor, skuespilleren Vanessa Redgrave, fortalt, at navneskiftet er blevet foretaget, for at han skulle føle sig endnu tættere på sin afdøde mor.

Artiklen fortsætter efter billedet af Micheal og broren Daniel

Skiferien blev til et mareridt

Natasha Richardson var med sine to sønner Micheal på 13 år og Daniel på 12 år i Mont Tremblant i Canada, hvor den lille familie stod på ski.

Skuespilleren faldt under en instruktionstime på begynderbakken og slog hovedet. Først troede ingen, at der var sket hende noget alvorligt, men da hun kom tilbage på hotellet, klagede hun over slem hovedpine.

Hun blev straks kørt til et lokalt hospital, der dog ikke kunne hjælpe hende synderligt, så de overførte hende til et større hospital. Her blev hun til sidst erklæret for hjernedød.

18. marts 2009 blev hun fløjet med privatfly til Manhattan, så familien kunne tage afsked med den 45-årige skuespiller, der blev holdt i live med en respirator.

Natasha blev i 1994 gift med Liam, de mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Nell". Han var i gang med at indspille en film, da den frygtelige ulykke fandt sted, og fløj straks af sted, for at være med sin kone og deres to sønner.

Natasha Richardson er bedst kendt for sit arbejde på de skrå brædder, men har også medvirket i "Forældrefælden" og "Storbyens små Mirakler" og så var hun datter af den berømte engelske skuespiller Vanessa Redgrave.

Sponsoreret indhold