Hollywood31. marts 2017

Stor quiz: Hvor godt husker du ”How I Met Your Mother”

I dag er det tre år siden, det sidste afsnit af den populære TV-serie ”How I Met Your Mother” havde premiere. Men savner du også Ted Mosby og alle vennerne? Så giver vi dig her et stort galleri med stjerner fra dengang og i dag. Samtidig kan du teste din viden om den populære serie i vores store ”How I Met Your Mother”-quiz, som du finder nederst i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/25.cpp46r.jpg
 Foto: All Over Press

For 12 år siden blev vi første gang introduceret til Ted Mosby, Lily Aldrin, Marshall Eriksen, Barney Stinson og Robin Scherbatsky. I dag er det så tre år siden, vi måtte sige et endegyldigt farvel til karaktererne, da det sidste afsnit blev sendt i USA.

Igennem ni sæsoner fulgte vi Ted Mosebys kamp for at finde kærligheden. Samtidig så vi Lily og Marshalls forhold udvikle sig, ligesom Robin og Barneys liv udviklede sig i overraskende retninger.

Igennem de ni år, vi har fulgt de fem hovedpersoner, er der sket meget med dem.

Og så er der faktisk flere af skuespillerne fra serien, der har fået børn sammen.

Det kan du læse mere om galleriet herunder, hvor du også kan se, hvordan skuespillerne så ud, da serien startede, og hvordan de ser ud i dag:

How I Met Your Mother-skuespillerne dengang og nu

Er du en af dem, der har set serien fra start til slut flere gange, og som mener, at du har fuldstændigt styr på din viden om de fem venner?

Så kan du teste din egen og dine venners viden i vores store ”How I Met Your Mother”-quiz lige her:

Sponsoreret indhold