How I Met Your Mother-stjerne afviste legendarisk værtsrolle
I utallige år har tv-seere over hele verden hver eneste aften kigget på David Lettermans brede smil, når hans berømte "Late Show" har rullet over skærmen.

Men i 2015 er det slut. Der trækker Letterman sig nemlig tilbage fra sin rolle som vært. Og nu afslører den amerikanske skuespiller Neil Patrick Harris, at han blev tilbudt rollen som Lettermans efterfølger. Men How I Met Your Mother-stjernen takkede pænt nej.

Det skriver Rolling Stone.

- Jeg var smigret over, at jeg overhovedet blev overvejet til den rolle. Men hvis jeg skulle lave et dagligt talkshow, er jeg bekymret for, at det ville blive for ensformigt. Jeg kommer nemt til at kede mig, siger den 40-årige skuespiller.

Harris vil hellere stå i spidsen for et ugentligt talkshow, fordi han føler, at det giver ham flere muligheder for at udfolde sig kreativt.

- Med et ugentligt show er der mere tid til at forberede sig. Du kan producere indslag på forhånd, du kan have flere gæster, og du kan gå mere i dybden med en masse ting, siger den lyshårede entertainer til Rolling Stone.

I stedet for Neil Patrick Harris blev den 50-årige komiker og tv-vært Stephen Colbert valgt til at overtage Lettermans værtsrolle.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close