Hollywood22. juni 2016

Deltag i afstemningen: Hvem er den hotteste EM-spiller?

Der er et hav af flotte mænd på banerne rundt om i Frankrig for tiden. Men hvem er din favorit? Se billederne - og stem på din favorit nederst i artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/em-.jpg
 Foto: All Over

Det er nok ikke nemt at blive enige om, hvem, der er den lækreste af alle de mange EM-spillere, der for tiden kæmper om at nå frem til finalen ved slutrunden i Frankrig søndag den 10. juli.

Men det betyder da ikke, at man ikke kan prøve at finde frem til, hvem I synes, der er den hotteste af de mange skønne mænd.

Der er flere af spillerne som konstant er i medierne for rigtig meget andet end fodbold også. Portugals Cristiano Ronaldo kan f.eks. nærmest ikke smutte uden for en dør uden at fotograferne er der, for han er bare langt mere end en fodboldspiller.

Det samme gælder svenske Zlatan Ibrahimovic, der nyder at være i mediernes søgelys - og er det konstant.

Og så er der spanske Gerard Pique, der både er hot som bare fanden - og er sammen med smukke Shakira, som han har to børn med.

Der er Gareth Bale fra Wales, der svinger hårpisken og den veltrænede krop, og så er der Hansi Hinterseers nevø - Lukas Hinterseer fra Østrig, charmerende Antione Griezmann fra Frankrig - og mange, mange flere!!

Vi har samlet et kæmpe galleri til jer her - klik igennem - og stem på din favorit i afstemningen under galleriet!

EM 2016 - De hotteste spillere

Sponsoreret indhold