Hollywood10. november 2015

Dækket af brandsårs-ar: Hvad er der sket med Ryan Reynolds?

Da Ryan Reynolds for nyligt blev fotograferet i Vancouver i Canada, var han slet ikke til at kende. Hele den 39-årige skuespillers ansigt var dækket af brandsårs-ar, men heldigvis skyldes de mange ar, at han er i gang med optagelserne til den kommende ”Deadpool”-film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ryanrenolds-superhelt.jpg
 All Over

Han er kendt for sine smukke brune øjne og sit kække smil. Men da den 39-årige Ryan Reynolds for nyligt blev fotograferet i Vancouver i Canada, var han fuldstændig uigenkendelig.

Hele skuespillerens ansigt var dækket af brandsårs-ar, og det var nærmest umuligt at kende skuespilleren, der for alvor slog igennem i TV-serien ”To fyre, en pige og et pizzeria” i 1990’erne.

https://imgix.seoghoer.dk/7.07547254.jpg
 All Over

Ryan Reynolds på settet til den kommende "Deadpool"-film. Foto: All Over

https://imgix.seoghoer.dk/7.07547255.jpg
 All Over

Den 39-årige skuespiller er slet ikke til at kende i den kommende film. Foto: All Over

Heldigvis har Ryan Reynolds dog hverken været i nærkontakt med en ildebrand eller på anden vis kommet galt af sted. De mange ar i ansigtet skyldes nemlig ikke en ulykke, men at den 39-årige skuespiller i disse dage er i gang med optagelserne til den kommende ”Deadpool”-film.

I filmen spiller Ryan Reynolds hovedrollen som Wade Wilson, der udsættes for et eksperiment, der efterlader ham med overnaturlige kræfter – og forvandler ham til superhelten Deadpool.

For nyligt var Ryan Reynolds så i gang med optagelserne til den kommende film på settet i Vancouver i Canada, og det var her, at han fremviste sit arrede ansigt.

Filmen får premiere til næste år.

Sponsoreret indhold