Hollywood29. marts 2017

Holy moley! Hvad er der sket med David Beckham?

Fodboldstjernen David Beckham chokerede i den grad sine Instagram-fans, da han forleden postede et billede. Billedet viser nemlig David Beckham i en vanvittig forvandling: Med arret ansigt og gule tænder (… vi kan dog berolige dig med, at det hele skyldes en rolle i en kommende film)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/david_beckham.jpg
 Foto: All Over

Han er før blevet hyldet som ”verdens mest sexede mand”.

Men det seneste billedet af David Beckham får nok de færreste kvinder til at savle og blive våd i trussen.

Billedet viser den 41-årige fodboldstjerne med et voldsomt arret ansigt – og med ganske gule tænder.

- Hård dag på kontoret, skriver David Beckham som kommentar til billedet, som han lagde på sin Instagram-profil tirsdag.

Det medtagede ansigt skyldes dog heldigvis ikke en ulykke – det skyldes i stedet, at den 41-årige tidligere boldjonglør har en rolle i den kommende action- og adventurefilm ”Kong Arthur: Legenden om Sværdet”.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/david_beckham.jpg
 Foto: All Over

Av mit ansigt! Heldigvis er der dog bare tale om en god portion makeup. Foto: All Over

”Kong Arthur: Legenden om Sværdet” handler om drengen Arthur, der vokser op på gaden og først senere finder ud af, at han har mistet sin retmæssige titel som kommende konge. Herefter begiver han sig ud på et hævntogt.

David Beckham spiller angiveligt en lille gæsterolle i filmen som en ulykkelig og arret ridder, som ikke er i stand til at løfte sværdet ud af stenen.

”Kong Arthur – Legenden om sværdet” er instrueret af Guy Richie, og filmen har foruden David Beckham stjerner som Jude Law, Charlie Hunnam og Djimon Hounsou på rollelisten.

Filmen får dansk premiere 11. maj.

Herunder kan du se et stort galleri med kendte, der bærer RIGTIGE ar:

Kendte og deres ar

Sponsoreret indhold