Hollywood15. marts 2017

Husker du pigen som Tyra råbte af? Sådan har hun det i dag

For 12 år siden var Tiffany Richardson den ene del af et af verdens mest ikoniske TV-øjeblikke. Nu fortæller hun, hvad der siden er blevet af hende
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/udklip_13.jpg
 Screendump: Youtube

- Stop det! Jeg har aldrig nogensinde råbt af en pige på denne måde. Når min mor råber af mig, så er det fordi hun elsker mig. Jeg heppede på dig, vi heppede alle sammen på dig. Hvad bilder du dig ind? Lær noget af det her, råbte Tyra Banks efter den håbefulde model Tiffany Richardson tilbage i 2005.

Et TV-øjeblik der hurtigt skrev sig ind i TV-historien.

Artiklen fortsætter under klippet

Den gang var "America's Next Top Model" nemlig stadig et af de mest populære realityprogrammer i USA, og sæson fire var ingen undtagelse. Så det kom som noget af et chok for seerne, da Tyra pludselig stod og råbte af en af sine deltagere.

Det 45 sekunder lange klip med Tyra er siden blevet til både memes og GIFs, der heftigt cirkulerer rundt på internettet.

Nu fortæller Tiffany, hvordan hun har klaret det her 12 år efter, at det legendariske klip blev vist på amerikansk TV.

- Jeg er en komplet anden person nu. Tyra skylder mig ingenting. Jeg var ung og dum, jeg forstod det slet ikke, fortæller Tiffany i et interview med BuzzFeed.

Da Tiffany var med i "America's Next Top Model" havde hun en lille søn, Chaddrick, som hun talte meget om i showet. I dag har hun også fået datteren Chaz, der er ni år gammel. Tiffany har et helt almindeligt job, og så bor hun i Miami i Florida.

Men hun bliver nærmest dagligt mindet om sin fortid som realitystjerne.

- Hver eneste fucking dag kommer nogen op til mig og minder mig om det her show, og fortæller hvordan jeg kunne have vundet, og Tyra sagde det her og det her. Virkelig? Der er gået 10 år. Kan I ikke bare lade være, fortæller Tiffany til BuzzFeed.

Selvom Tiffany har et almindeligt job i dag, så laver hun stadigvæk en gang imellem modelarbejde.

- Jeg har lavet et par forskellige photoshoots, og det er en læringsproces, fortæller Tiffany, der dog godt kunne have vendt Tyras udbrud til noget positivt.

- Jeg udnyttede ikke situationen, som jeg burde. Men du ved, du lærer, så længe du lever. Jeg kan ikke fortryde det, fordi det har gjort mig til den, jeg er. Og jeg havde brug for det, fortæller Tiffany til BuzzFeed.

Se hvordan Tiffany Richardson ser ud i dag i galleriet herunder

Tiffany Richardson

Sponsoreret indhold