George Clooney: Hun bliver jagtet og forfulgt

(Foto: MEGA)

Hertuginde Meghan har været genstand for stor opmærksomhed, siden hun fandt sammen med og senere blev gift med prins Harry sidste år.

Det er dog ikke al opmærksomhed, der har været lige positiv. Den kommende mor har blandt andet fået masser af kritik fra TV-vært Piers Morgan, der i en kronik kaldte hende både selvoptaget, snyltende og uforskammet.

Andre gange er hun blevet kritiseret for ikke at have kontakt med sin far, der selv har kritiseret det britiske kongehus for deres måde at behandle hans 37-årige datter på.

Der er dog også dem, der gerne går offentligt ud og forsvarer hertuginden. Senest har hun fået støtte fra George Clooney, der er ven af Meghan og Harry og som også deltog i parrets bryllup i maj sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Amal og George Clooney

George Clooney og hans hustru Amal deltog i Harry og Meghans bryllup i maj sidste år. Foto: MEGA

Han sammenligner hetzen mod den 37-årige Meghan med den hetz, som prinsesse Diana var udsat for.

- De jagter bare Meghan Markle overalt, hun bliver forfulgt og gjort til syndebuk, fortalte George Clooney ifølge People under en pressekonference.

- Hun er en kvinde, der er gravid i syvende måned, og hun bliver forfulgt og gjort til syndebuk på samme måde som Diana, så det er en historie, der gentager sig, fortalte skuespilleren, inden han tilføjede:

- Og vi har se, hvordan det endte, sagde George Clooney og henviste indirekte til den trafikulykke i Paris, der i august 1997 kostede Diana livet, efter hun var blevet forfulgt af paparazzier.

Også Dianas tidligere butler, Paul Burrell, har tidligere sammenlignet Meghans situation med afdøde prinsesse Dianas.

Artiklen fortsætter under billedet...

Privatsekretæren Samantha Cohen ses her bag hertuginde Meghan.

Meghan Markle har været genstand for utallige historier i pressen, siden hun fandt sammen med prins Harry. Foto: MEGA

- Jeg vidste, da hun trådte ind i den kongelige familie, at hun ville have sine hvedebrødsdage i pressen, så brylluppet, det hele helt fantastisk, ikke et ondt ord sagt mod hende, og så sker det - medierne kigger efter en ny vinkel. Det skete for Diana, har Paul Burrell tidligere fortalt til Daily Mail.

- Diana var pressens yndling, blev sat fri, og så blev hun pludselig helt bogstaveligt forfulgt op og ned ad gaderne i London, hun blev jagtet. Jeg ønsker ikke, at det sker for Meghan, sagde Paul Burrell i interviewet med Daily Mail og tilføjede, at hertuginde Meghan kan lide samme skæbne som afdøde Diana, hvis der ikke kommer styr på situationen:

Artiklen fortsætter under billedet...

Prinsesse Dianas tidligere butler Paul Burrell.

Prinsesse Diana fotograferet med sin butler Paul Burrell. Foto: MEGA

- Hvis vi fortsætter ad denne vej, så kommer Meghan til at være i en lignende situation som Diana. Det er uretfærdigt og ikke i orden. Men jeg tror, at hvis det kommer dertil, så vil Dronningen stoppe det. Hun ønsker ikke, at det, der skete med Diana, skal ske for Harrys hustru, tilføjede han.

60-årige Paul Burrell arbejdede i 21 år for det britiske kongehus. Først som tjener for dronning Elizabeth, siden som prinsesse Dianas butler.

Efter Diana på tragisk vis mistede livet i en trafikulykke i 1997, forlod han kongehuset. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Prinsesse Dianas butler.

Dianas butler Paul Burrell stoppede i kongehuset, efter prinsessen omkom i bilulykken i Paris i august 1997. Foto: MEGA

Til Daily Mail fortalte Paul Burrell i december sidste år, at han føler stor empati med hertuginde Meghan for de seneste måneders voldsomme angreb, der har været rettet mod hende og hendes familie.

- Jeg tror personligt, at hun har det svært, ingen har kunnet forberede hende, heller ikke et filmset, for det her er den virkelige verden. Forestil dig Downton, men det er vildere. Sandringham er Downton Abbey på speed.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close