Hulken slæber sin bror i retten

Hulken er kendt for sit aggressive temperament, og dette karaktertræk ligger åbenbart ikke langt fra skuespilleren Lou Ferrigno selv

Hulken er kendt for sit aggressive temperament, og dette karaktertræk ligger åbenbart ikke langt fra skuespilleren Lou Ferrigno selv

Foto: All Over PressHan er helt grøn af raseri.

I hvert fald er der ikke meget kærlighed at spore mellem den ikoniske "Hulk"-stjerne Lou Ferrigno og hans bror Andrew, idet skuespilleren overvejer at hive broren i retten for at misbruge deres fælles efternavn.

Det skriver TMZ.com.

LÆS OGSÅ: Død diva beholder Oscar: Frygter retssag

For nogle år siden kæmpede de to brødre i en juridisk brydekamp, fordi Andrew ville åbne en forretning, som sælger fitness-udstyr. I forretningens navn indgik efternavnet Ferrigno, og det var den hårdtslående skuespiller ikke tilfreds med.

Brødrene blev dog enige om, at butikken gerne måtte hedde "Andrew Ferrigno Equipment", men fordi ordet "exercise" nu indgår i navnet, uden de har aftalt det, overvejer den 63-årige skuespiller at lægge sag an mod Andrew.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan trues med retssag

Og det forstår butiksindehaveren ingenting af.

- Min bror har masser af penge, så hvorfor prøver han at ruinere mig? Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor en skuespiller af hans kaliber føler, at han har brug for at synke så lavt, at han hiver sin egen bror i retten to gange, siger Andrew Ferrigno.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close