Hollywood19. juli 2016

Hollywoodpar går fra hinanden

Efter 10 år sammen er skuespillerinden Diane Kruger og "Dawson's Creek"-stjernen Joshua Jackson gået fra hinanden. De vil forblive venner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kru.jpg
 (Foto: All Over Press)

Efter over et årti sammen er parforholdet slut mellem Diane Kruger og Joshua Jackson.

Det meddeler de respektive repræsentanter for både den 40-årige tyskfødte "Inglourious Basterds"-skuespillerinde og det 38-årige "Dawson's Creek"-idol.

- Diane Kruger og Joshua Jackson har valgt at gå fra hinanden. De vil forblive venner, lyder det kortfattet i en erklæring, som blandt andet magasinet People bringer.

Parret fandt sammen i 2006, kort tid efter Kruger blev skilt fra den franske skuespiller Guillaume Canet. Men trods 10 år sammen nåede Kruger og Jackson aldrig til alters.

- Vi er ikke gift, fordi vi ikke er religiøse. Vi føler os hverken mere eller mindre forpligtet til hinanden, fordi vi ikke har stået foran en præst, forklarede Joshua Jackson i et interview med Glamour Magazine i 2014.

- Vi er begge skilsmissebørn, så det er svært for os at se, at ægteskabet skulle være mere forpligtende i forhold til at forblive ugift, lød det videre fra ham.

Selv om Hollywood-parret har set ens på ægteskabet, er der flere ting, der adskiller dem. Og det var en af grundene til, at Kruger i sin tid faldt for Jackson.

- At møde en som min kæreste, der har et helt anderledes perspektiv end mig, som kan lide at leve på en anden måde og som er åben for forskellige ting, har været meget vigtigt for mig, sagde Kruger i 2016 til magasinet Town & Country.

Men nu er forholdet altså slut for parret, der ikke har børn.

Diane Kruger spiller hovedrollen i den amerikanske udgave af den dansk/svenske hitserie "Broen". Hun kan desuden ses i de danske biografer fra torsdag den 4. august, hvor thrilleren "Disorder" får premiere.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_25.png

Sponsoreret indhold