Hollywood30. oktober 2013

Hollywood-stjernen taler ud om fortiden.....

Nicole Kidman fortæller om ægteskabet med Tom Cruise
Nu taler Nicole Kidman ud om hende og Tom Cruises forhold...
Nu taler Nicole Kidman ud om hende og Tom Cruises forhold...
 Foto. All OverIkke mange ord er der blevet sagt om skilsmissen eller forholdet mellem Tom Cruise og Nicole Kidman fra hestens egen mund, men her 12 år efter det store brud, åbner Nicole Kidman lidt op:

- Der er noget omkring den slags forhold, at hvis du virkelig fokuserer på hinanden, og du er i den bobbel, så er det meget berusende, for det er kun jer to. Og der er kun en anden person, der føler det sammen. Så man bliver meget tætte, og det er meget romantisk, fortæller hun til magasinet Vanity Fair.


Scientology havde en liste med potentielle koner til Tom Cruise. Se hvem der lå på førstepladsen her


Selvom det lyder som en kæmpe forelskelse hun har haft med eksmanden, er det dog ingen sammenligning med, hvad hun føler for sin nuværende countrymand, Keith Urban:
- Uden at være respektløs over for det jeg havde med Tom, så har jeg nu mødt min store kærlighed, siger hun, og pointerer, at hun jo kun var 23, da hun giftede sig med Cocktail-stjernen i 1990.

Hun mener, at hun er så glad i sit nuværende forhold, fordi hun var single i nogle år efter bruddet fra Tom.

- Jeg ville ikke hoppe fra et forhold til et andet. Jeg var et barn da jeg blev gift. Og jeg havde behov for at blive voksen.

I dag bor hun og Urban sammen i Nashville med deres to børn Sunday Rose på fem og Faith på to.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/20abeae2562645b39e758001feb0b21c.jpg


Nicole Kidman og Tom Cruise blev gift juleaften 1990 og adoptere to børn sammen, men i 2001 blev de skilt. (Foto: All Over)


Nicole Kidman viste vorter... se dem her

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c634b68051754a03b8e69faaaab6da0a.jpg


I dag er Nicole KIdman gift med musikeren Keith Urban. Sammen har de to døtre.Sunday Rose som hun selv har født og Faith Margaret(Nicole og Urbans biologiske datter) som en rugemor har født. (Foto: All Over)


Se Nicole Kidman som gravid lige herSponsoreret indhold