Kendispar: Sådan holder vi liv i kærligheden

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

All Over Press

Hollywoods travle skuespillerpar med "Jurassic World"-aktuelle Chris Pratt og Anna Faris, der senest var med i "22 Jump Street", afslører, hvordan de undgår, at ægteskabet lider under den stressede hverdag i et interview i magasinet People.

- Annas forældre kommer herned, og så giver de os hele aftenen til at lave noget for os selv og sove længe om morgenen. Jeg tror, det er vigtigt at gøre plads til sådan noget, uanset hvad du arbejder med, siger 35-årige Chris Pratt.

Parret mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Take Me Home Tonight" i 2007, og de blev gift for seks år siden. 38-årige Anna Faris er nok er bedst kendt for sin rolle som Cindy Campbell i den populære gyser "Scary Movie", der gjorde stærkt grin med en række andre film. Sammen med skuespillerkollegaen Chris Pratt, som ud over den nye "Jurassic World"-film også kunne ses i "Guardians of the Galaxy", har hun sønnen Jack, som er to år.

- Ofte fokuserer folk enormt meget på deres børn, og når børnene så flyver fra reden, sidder de tilbage og kigger på deres partner, som om det var en fremmed, fortæller skuespilleren.

Pratt afslører dog samtidig, at han elsker at bruge tid med sin søn, men at det altså ikke må ske på bekostning af forholdet til fruen. Han fortæller, at hun er en stærk partner og at deres familieliv er med til at holde ham solidt plantet på jorden.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close