Hollywood20. december 2016

Video: Hollywood-legende giver verdens sureste interview

Komikeren Jerry Lewis var ikke i sit bedste humør, da magasinet The Hollywood Reporter interviewede ham.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jerru.png

Nej, nej, nej!

Det skulle være en hyggeligt interview med Hollywod-legende, Jerry Lewis, som i foråret fyldte 90 år. I stedet endte det som det mest tåkrummende interview, du måske nogensinde har set.

Magasinet bag interviewet, The Hollywood Reporter (THR), kalder selv interviewet '7 painfully awkward minutes with Jerry Lewis", og i går gik det viralt i USA. For ikke alene gik interviewet virkelig ringe, men Jerry kandiderer måske også til titlen som væreste sureste pensionist.

Interviewet skulle have været bragt som led i en serie i med folk, der stadig arbejder i Hollywood-industrien, selv om de er fyldt 90 år. I stedet får Lewis' syv minutter nu lov til at stå alene.

Den mandlige journalist fra The Hollywood Reporter forsøger eller flere gange at stryge Lewis med hårene med spørgsmål som "Frank Sinatra, Bop Hope gik heller ikke på pension. Ligner du dem?". Lewis udbryder "Slet ikke."

Og herfra går det kun ned ad bakke og, alle spørgsmålene bliver hånligt besvaret med få ord af den 90-årige stenrige komiker.

Se selv hele interviewet her - selv om det er svært at komme igennem uden at krumme tæer:

Sponsoreret indhold