Lagerfeld sviner Kim: Hold dine smykker for dig selv!

Kim Kardashian og Karl Lagerfeld kindkysser i september 2014.

Kim Kardashian og Karl Lagerfeld kindkysser i september 2014.

Foto: All Over

Av, den sad.

Karl Lagerfeld, Kim Kardashians store mode-helt, kommer nu med en bredside mod Kim Kardashian midt under hendes livs største krise.

- Hvis du er så kendt, og du deler alle dine smykker med dine følgere på nettet, så må du sørge for at bo på et hotel, hvor ingen kan komme i nærheden af dit værelse. Du kan ikke dele ud af din velstand og så blive overrasket over, at nogle vil tage den fra dig, siger Lagerfeld til Reuters i forbindelse med sit modeshow under Paris Fashion Week.

Kim blev som bekendt røvet i sin suite på Hotel de Pourtalès i Paris, natten til mandag. Fem mænd forklædt som politibetjente slap af sted med at sjæle smykker for knap 70 millioner kroner - heriblandt en ring til 31 millioner kroner. En halv time inden havde Kim delt en video, hvor hun viste herligheden frem. Det er nu det største smykkerøveri i Frankrig i over 20 år.

Efter den voldsomme episode fløj Kardashian direkte til New York City, hvor hendes gemal, Kanye West, ventede. Han måtte afbryde en koncert på grund af røveriet, og er nu sammen med Kim 24 timer i døgnet. 

Kim siges at være dybt rystet og helt hysterisk. Det er naturligvis ikke så mærkeligt - Kardashian blev truet med en pistol og bundet med tape og smidt i et badekar mens hun tiggede og bad røverne om at skåne hende.

- Hun troede, de ville dræbe hende, siger en kilde til ugebladet People.

Kommentaren fra Karl Lagerfeld kommer uden tvivl til at gøre ondt på Kim. Hun har i årevis kæmpet for at blive accepteret i modebranchen på trods af, at hun er reality-stjerne. De store designere - herunder Lagerfeld har dog lært at respektere Kim med tiden. Det har gjort, at hun altid har siddet på første række, når hele verdens modehovedstad fejrede Fashion Week.

Se flere billeder af Kim efter overfaldet her:

Kim Kardashian er tilbage i New York efter det voldsomme røveri i Paris

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close