Se billederne: Højgravide Megan Fox nyder familietiden før fødslen

Megan Fox med sønnerne Bodhi og Noah.

Megan Fox med sønnerne Bodhi og Noah.

Foto: All Over

30-årige Megan Fox er gravid med sit og Brian Austin Greens tredje barn, og hun ser ud til at nyde at bære rundt på det tredje barn.

Egentlig var Megan Fox og 42-årige Brian Austin Green undervejs med en skilsmisse, da hun pludselig dukkede op på den røde løber og viste den gravide mave frem. I starten ville hun ikke afsløre, hvem der var faderen, men ret hurtigt stod det klart, at kærligheden mellem hende og Brian ikke bare sådan lige kunne forsvinde - og han er naturligvis far til det kommende barn.

Parret har også efterfølgende fået familielivet tilbage på sporet, og det er blevet til badeferie på Hawaii, hvor de har nydt hinanden, og skilsmissen er absolut aflyst.

- Brian og Megan bor sammen i Malibu med deres drenge. De har det skønt sammen, og de kan slet ikke vente til babyen kommer, siger en kilde til People.

I forvejen har Megan Fox og manden Noah på tre år og Bodhi på to år - og hele vejen igennem deres separation havde Brian ifølge flere kilder håbet på, at Megan Fox ville ombestemme sig og aflyse skilsmissen. Det ser heldigvis ud til, at den drøm er gået i opfyldelse og at der snart er endnu mere babylykke for skuespillerparret. Det bliver for øvrigt endnu en søn for Megan Fox og Brian Austin Green. 

Se billederne af højgravide Megan Fox her: 

Højgravide Megan Fox

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close