Derfor skred Taylor: Hiddleston er medieliderlig

Taylor Swift og Tim Hiddleston i Los Angeles International Airport.

Taylor Swift og Tim Hiddleston i Los Angeles International Airport.

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Nu kommer sandheden frem.

Tirsdag blev dagen, hvor de amerikanske ugeblade, People og US Weekly, kunne afsløre, at Taylor Swift, 26, og Tom Hiddleston, 35, ikke længere er kærester. Dermed blev der sat punktum i en stormende og ekstremt offentlig sommer-romance. Nu viser det sig, at det netop var det, der var problemet for Taylor.

Det britiske dagblad, Daily Mail, kan nemlig afsløre, at Taylor var stærkt utilfreds med, at Hiddleston insisterede på, at forholdet konstant skulle vises frem for hele verden. Da han forleden krævede, at Taylor skulle ankomme med ham hånd i hånd på den røde løber til Emmy-prissuddelingen i Los Angeles senere på måneden, fik hun nok. Hun meddelte ham, at forholdet var slut. Swift har aldrig taget en fyr med på den røde løber - og derfor var det naturligvis også et vildt krav at stille efter så kort en romance. Parret var kun sammen i godt og vel tre måneder. Nu bliver Emmy-prisuddelingen endnu mere spændende at følge - og hvis de begge kommer til showet, vil det uden tvivl trække pinlige overskrifter.

Det værste man kan gøre mod Taylor er at stille urimelige krav. Hun har gang på gang vist, at hun ikke finder sig i noget - og at hun er en kvinde med ben i næsen. Det er også derfor, at eks-kæresterne altid frygter, om de nu kommer til at optræde i en af hendes pop-sange. Der er nok heller ikke nogen tvivl om, at Hiddleston har fået mere ud af forholdet end hende. Han var en relativt ukendt skuespiller, før han mødte hende - og nu ved hele verden, hvem han er. Det giver ham nu adgang til jobs, han formentlig ikke ville kunne have fået før.

Spørgsmålet er nu, om Tom i virkeligheden har brugt Taylor til at fremme sin karriere. Hvis det er sandheden, så kan han helt sikkert forvente sig en lyrisk fornærmelse af rang i en af Swifts kommende sange.

Se flere billeder af det ultrakorte forhold her, hvor Taylor efter få uger med Tom, allerede bliver introduceret til hans mor:

Taylor Swift på stranden med svigermor

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close