Se det rørende foto: Her tager hund afsked med præsident Bush

(Foto: Twitter)

Fredag sov den tidligere præsident George H.W. Bush stille ind i sit hjem i Houston i en alder af 94 år.

Nu er USA’s 41. præsident så i gang med sin sidste rejse, der vil bringe ham til Washington D.C., hvor han skal stedes til hvile.

Med sig på sin sidste rejse har den tidligere præsident sin elskede hund Sully, der vil være med på hele præsidentens sidste rejse.

Et billede viser blandt andet, hvordan den gule golden retriever på rørende vis ligger ved siden af sin ejers kiste, der er draperet med det amerikanske flag.

- 'Mission complete', står der som kommentar til billedet, som Bush-familiens talsmand, Jim McGrath, har offentliggjort på Twitter.

George H.W. Bush fik hunden Sully som en gave tilbage i juni, efter at hans hustru Barbara var død. Sully hjalp blandt andet den aldrende præsident med at åbne døre og komme rundt i hjemmet i Houston.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

De senere år led den tidligere præsident af Parkinson.

Ifølge det amerikanske medie CNN skal hunden Sully følge præsidenten på hans sidste rejse til Washington D.C., og hunden skal altså også ledsage præsidentens kiste ombord på flyet fra Texas til Washington D.C.  

George H.W. Bush og hans hund vil blive fragtet med Air Force One - præsidentens fly - hvilket er en sjælden ære i forbindelse med begravelser.

Artiklen fortsætter under billedet...

George H.W. Bush var præsident i USA fra 1989 til 1993. Foto: MEGA

Indtil onsdag vil præsidentens kiste stå i kongresbygningen, hvor almindelige amerikanere vil have mulighed for at komme forbi og ære præsidenten en sidste gang.

Derefter vil George H.W. Bush få en statsbegravelse i hovedstadens nationale katedral. Her vil Sully også deltage, hvorefter hunden skal tilbage til organisationen Americas VetDogs, der træner hunde til at assistere veteraner med særlige behov.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

George H.W. Bush var præsident i USA fra 1989 til 1993. Forinden havde han været vicepræsident for Ronald Reagan i otte år.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close