Hollywood29. februar 2016

Aftenens højdepunkt? Her får Kate tårer i øjnene over Leo

Det er bestemt ikke gået ubemærket hen, at Leonardo DiCaprio langt om længe fik en Oscar ved søndagens prisfest i Hollywood. Og et af aftenens absolutte højdepunkter var, da hans ”Titanic”-kollega Kate Winslet blev rørt til tårer over Leonardos takketale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/leo_og_kate_til_oscar.jpg
 (Foto: YouTube og Polfoto)

Det er ingen hemmelighed, at Leonardo DiCaprio har mange fans. Det er heller ingen hemmelighed, at der var mange, der bad til, at ”The Revenant”-skuespilleren ville vinde en Oscar-statuette søndag aften.

Men Leonardo DiCaprios skuespilkollega og ven gennem mange år, Kate Winslet, er muligvis hans største fan.

Og hun er muligvis også den person, der var mest stolt over at se Leonardo DiCaprio gå på scenen i Dolby Theatre for at modtage prisen for ”Bedste Mandlige Hovedrolle” søndag aften.

For mens Leonardo DiCaprio holdt fatningen, mens han modtog sin pris, kunne man ikke helt sige det samme om Kate Winslet. Hun var nemlig meget rørt over at se sin ”Jack” få sin Oscar-statuette.

SE og HØR har samlet et kæmpe galleri fyldt med billeder af stjernerne til årets Oscar-fest. Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/leo_og_kate.jpg
 (Foto: All Over)

Leonardo og Kate krammede længe til Oscar-festen søndag aften. Foto: All Over

Kate Winslet havde således synlige tårer i øjnene, mens Leonardo DiCaprio gik på scenen til stående bifald fra alle i salen. På scenen takkede Leonardo DiCaprio alle dem, han skulle takke – sine forældre, sine venner, sine kolleger (og dermed altså også Kate Winslet) og instruktørerne Alejandro Iñárritu og Martin Scorsese. En på mange måder klassisk Oscar-tale.

Og så alligevel ikke.

For Leonardo DiCaprio benyttede også lejligheden til at komme ind på klimaudfordringerne – skuespilleren har i mange år været en varm fortaler for miljøet. Og i sin tale kritiserede Leonardo DiCaprio blandt andet politikerne for ikke at tage klimaudfordringerne alvorlige nok:

- Klimaforandringer er virkelige, og de sker lige nu. Det er den alvorligste trussel mod vores art, og vi må arbejde sammen og ikke udskyde handling på dette område, sagde han, inden han afsluttede sin tale med følgende ord:

- Lad os ikke tage vores planet for givet. Jeg tager ikke denne aften for givet, sagde Leonardo DiCaprio.

https://imgix.seoghoer.dk/leonardo_modtager_sin_pris.jpg
 (Foto: Polfoto

Leonardo gav en ganske særlig tale til søndagens Oscar-fest. Foto: Polfoto

SE og HØR har samlet et kæmpe galleri fyldt med billeder af stjernerne til årets Oscar-fest. Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Leonardo DiCaprio har tidligere været nomineret for ”Hva’ så Gilbert Grape” (1993), ”The Aviator” (2004), ”Blood Diamond” (2006) og ”The Wolf of Wall Street” (2013). Søndag aften kunne han så endelig tage en pris under armen.

Her kan du se, hvordan det så ud, da Kate Winslet hørte Leonardo DiCaprios takketale søndag aften:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

SE og HØR har samlet et kæmpe galleri fyldt med billeder af stjernerne til årets Oscar-fest. Du kan se alle billederne i galleriet nederst i artiklen.

Oscar 2016 - kjoler

Sponsoreret indhold