Hollywood16. november 2016

Er du enig i dommen? Her er "verdens mest sexede mand"

Det amerikanske magasin People har kåret ”verdens mest sexede mand”. Se, hvem der løb med den fornemme titel her – og bedøm så, om du er enig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nydwayne.jpg
 Foto: All Over Press)

Han er født 2. maj 1972. Han har haft en karriere som både amerikansk fodboldspiller og wrestler og er i dag en succesfuld skuespiller.

Hans kælenavn er "The Rock".

Og nåeh ja… så er han åbenbart også ”verdens mest sexede mand”. I hvert fald hvis man spørger det amerikanske magasin People, der netop har udråbt den 44-årige skuespiller og badboy Dwayne ”The Rock” Johnson til den lækreste, nulevende mand.

Du kan se billeder af ham nederst i artiklen.

”The Rock”, der blandt andet kendes fra film som ”The Rundown”, “Be Cool”, “Walking Tall”, “The Game Plan”, ”The Fast and the Furious”-filmene og den kommende ”Baywatch”-film, er da meget beæret over den fornemme titel, fortæller han i et interview med magasinet People:

- Jeg sagde, ”det er fantastisk”, og det, der ellers løb igennem mit hoved, var ”hvor cool og spændende” det er. Og så tænkte jeg ”wow”… jeg har mere eller mindre nået mit højdepunkt, jeg ved ikke rigtig, hvor det hele bærer henad nu. Jeg har nået alt, nu kan jeg ikke komme længere, siger den 44-årige skuespiller til People.

Du kan se billeder af Dwayne Johnson i det store galleri herunder:

Dwayne ”The Rock” Johnson - billeder af ham

Sponsoreret indhold