Hollywood10. august 2016

The Rock langer ud efter medskuespillere

Den amerikanske skuespiller Dwayne "The Rock" Johnson skriver på Instagram, at nogle af hans medskuespillere er nogle tøsedrenge.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dj.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den amerikanske skuespiller Dwayne "The Rock" Johnson har fået nok af en håndfuld af sine mandlige kolleger under optagelserne til filmen "Fast 8".

Det skriver han på det sociale medie Instagram.

- Dette er min sidste uge, hvor jeg optager "Fast and Furious 8". Der er ingen anden franchise, som får mit blod til at koge mere end denne. Et utroligt hårdtarbejdende hold. Universal har også været fantastiske partnere. Mine kvindelige medskuespillere er altid vidunderlige, og jeg elsker dem, skamroser det amerikanske muskelbundt først sine kolleger i et opslag på Instagram. Men så får piben en anden lyd:

- Mine mandlige medskuespillere er dog en anden historie. Nogle opfører sig som gode mænd og ægte professionelle, men andre gør ikke, skriver skuespilleren.

I Instagram-opslaget, hvor skuespilleren ytrer sin utilfredshed, kalder han blandt andet nogle af sine mandlige medskuespillere for tøsedrenge. Skuespilleren nævner dog ingen specifikke navne.

- Når du ser denne film næste april, og det ser ud til, at jeg ikke spiller skuespil i nogle af disse scener, men at mit blod koger for alvor - så har du ret, skriver Dwayne "The Rock" Johnson desuden til sit billede på det sociale medie.

"Fast 8" bliver den ottende film i "The Fast and the Furious"-serien. Filmen får dansk premiere i midten af april næste år.

Se skuespillerens opslag herunder

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold