Hollywood30. oktober 2015

Her er SE og HØRs dom over den nye Bond-film

Se her, om den biografaktuelle storfilm er en billet værd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bond_trailer.jpg
 YouTube

5 ud af 6 stjerner.

SPECTAKULÆRT!

Navnet er Bond – nu er han tilbage – og du milde majestæt, hvor har vi savnet alle tiders shaken Martini- og skydeglade agent med licens til drab og damer!

Og det 24. brag i rækken samler trådene for Daniel Craig. Venner og fjender fra de tre hidtidige film med den blåøjede brite som Bond hvirvles frem fra gemmerne, så ringen sluttes, og man lige når at gispe ”Ahaaa!” midt i kugleregnen, eksplosionerne og biljagterne.

Elegant og genialt i en film, som i forvejen er en lækkerbisken for 007-kendere. Således henledes tankerne igen og igen på sande Bond-klassikere. Vi er på togrejse som i ”From Russia with Love”. På en snehvid alpetop som i ”On Her Majesty’s Secret Service”. I kabinelift som i ”Moonraker” – denne gang uden Jaws.

For slet ikke at tale om ”Spectre”s fejende flotte åbningsscene på ”dødens dag” i Mexico City, der straks vækker minder om det uhyggelige Riokarneval i samme ”Moonraker” eller det makabre begravelsesoptog i New Orleans i ”Live and Let Die”. Det er med andre ord Bond classic!

Dog møder vi i ”Spectre” for en gangs skyld en babe af både finesse og format. Franske Léa Seydoux gør det så brillant som dr. Madeleine Swann, at selv 007 ikke bare falder for, men faktisk forelsker sig i hende.

Som brusen på champagnen leverer Bond-universets Georg Gearløs – gadgetkunstneren Q (Ben Whishaw) – de fornødne komiske indslag. Overvågningssamfundet får et kritisk nyrehug. Og så er Christoph Waltz som klam og iskold superskurk helt på niveau med legendariske Stavro Blofeld.

Daniel Craig er, i sin måske sidste tur i smokingen, skarpere end nogensinde – ja, faktisk mangler vi bare et ekstra lille twist i cocktailen for fuld plade.

From SE og HØR with love: Fem skudsikre stjerner!

Du kan se traileren for filmen herunder

Sponsoreret indhold