Bond-aktuelle Jesper Christensen: Jeg blev snydt

(Foto: Kaspar Wenstrup)

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Kaspar Wenstrup

Kendisstatus for Jesper Christensen er rykket ud over landegrænserne til det store udland, og det kan han mærke. Og det er ikke alt, der er lige dejligt ved berømmelsen.

– Jeg har fået breve fra folk før, men da jeg begyndte at lave James Bond, blev jeg chokeret. Jeg fik jo breve fra hele verden! De skriver, at de er vilde med det, jeg laver, og om de må få en autograf. Sådan noget. Men jeg holdt op med det, da jeg opdagede, at folk solgte dem på eBay. Hallo! Jeg sad og brugte tid på at skrive dem og sende dem! De opfinder også historier. Skriver, at de er to handicappede drenge, der sidder langt ude på landet i Sverige og ikke har andet at lave, og vil du ikke nok sende os fem billeder? Så sidder man nærmest og græder snot over det og overvejer at sende dem nogle penge, ha! Men så viser det sig, at der slet ikke bor nogen på den adresse, og de der drenge har så lige tjent en tusse. Det er så langt ude, fortæller Jesper Christensen til Ud & Se.

Jesper Christensen i rollen som mr. White. (Foto: All Over Press)

Den nye James Bond-film ”Spectre” får dansk premiere den 30. oktober, og Jesper Christensen er igen mr. White.

Optagelserne blev han færdig med i december 2014, og han er stadig lidt rystet over, hvor ekstrem filmbranchen er i udlandet.

– På ”Spectre” sagde de for eksempel nej til en deal med Sony, som ville betale 200 millioner dollars for at få deres mobiltelefon til at være den, James Bond bruger. 200 millioner dollars! Det er 1,2 milliarder kroner! Men de syntes ikke, at den så godt nok ud. Så højrøvede er de.

Altså, det er jo sådan noget drengerøvs-noget, hvor man pludselig er 14-15 år igen, og alle kammeraterne siger: ”Shit, mand! Er du med i James Bond?”, fortæller Jesper – her sammen med Mads Mikkelsen i ”Casino Royale”. (Foto: All Over Press)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close