Calvins søde hævn over Taylor

Calvin kort inden, han kørte døren af sin egen luksusslæde forleden.

Calvin kort inden, han kørte døren af sin egen luksusslæde forleden.

Foto: All Over

Nu er det slut med at føle sig sølle.

Sådan tænker Calvin Harris, 32, der kæmper for at komme videre efter bruddet med Taylor Swift. Og forleden lignede det for første gang, at han atter var ovenpå. Således delte han denne Snap:

Calvin var på en cruise med nogle venner - her i blandt sin gode ven, Emil Nava, som tilsyneladende havde skaffet sig et harem til turen. De smukke piger faldt da også helt pladask for den hotte skotske DJ.

Harris trængte da også til det. 

Han blev lettere chokeret, da han for nylig blev droppet af sangerinden, Taylor Swift, som på rekordtid har mødt en ny mand: Britiske Tom Hiddleston. Romance mellem Taylor og Tom kom meget pludseligt. Knap havde hun gjort det forbi med Calvin, før hun offentligt viste sin kærlighed over for Tom. Mange tror, at Taylor allerede havde en affære med Hiddleston. Specielt fordi de allerede blev spottet sammen til Met Gala'en i New York i maj måned.

For få uger siden blev det nye par set kissemisse på stranden i USAs mindste stat, Rhode Island, og i sidste uge var Tom hendes gæst i hendes hjemby, Nashville, TN, hvor hun allerede introducerede ham til sin mor og far.

Efter forældrebesøget i Tennessee smuttede det nyforelskede par til England for at møde Toms mor. Og den britiske dame var meget betaget af den amerikanske pop-stjerne. Ifølge E! jokede Mrs. Hiddleston med, at hun snart gerne ville have børnebørn.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close