Liam er videre efter Cheryl: Her er hans nye 18-årige flamme

Liam Payne.

Liam Payne.

(Foto: All Over)

Det er blot seks uger siden, at Liam Payne, 24, og Cheryl Cole, 35, brød med hinanden.

Men det lader til, at Liam er godt videre allerede. I hvert fald har han ifølge flere medier kastet sin kærlighed over en ny mørkhåret skønhed, der er 17 år yngre end hans ekskæreste.

Det skriver Daily Mail.

Den 24-årige tidligere One Direction-stjerne har således været på romantisk date med den 18-årige millionærarving Maya Henry. Parret nød ifølge mediet en romantisk middag på den eksklusive Bulgari-hotel i hjertet af London. De forlod dog ikke stedet sammen, men med få timers mellemrum.

I sidste måned blev sangeren også spottet på vej til en Dolce & Gabbana gallamiddag i italienske Tremezzo, og her blev han spottet side om side med den 18-årige millionærarving, som faktisk har kendt Liam i en del år.

@dolcegabbana

Et opslag delt af Maya Henry (@maya_henry) den

bts

Et opslag delt af Maya Henry (@maya_henry) den

De mødtes således første gang for tre år siden, da Maya deltog i et ”meet and greet”-arrangement med One Direction.

- De har kysset et par gange, men han har ikke travlt med at begynde at date for alvor, og han er bestemt ikke klar til et seriøst forhold, siger en kilde til Daily Mail og tilføjer:

Liam Payne og kæresten Cheryl havde en overgang en overnaturlig beboer.

Liam Payne, 24, og Cheryl Cole, 35, brød med hinanden tidligere på sommeren. Foto: All Over

- Liam fokuserer kun på arbejde nu, og så selvfølgelig Bear, som er hans hovedfokus, fortæller kilden med hentydning til Liams søn Bear, som han fik sammen med Cheryl i marts sidste år.

Det var noget af en umage konstellation, da det i starten af 2016 kom frem, at sangeren Cheryl, 35, og One Direction-medlemmet Liam Payne, 24, dannede par.

De forseglede deres kærlighed, da de i marts sidste år blev forældre til en lille søn, som de valgte at kalde Bear. Kærligheden holdt dog ikke, og for seks uger siden bekendtgjorde parret, at de havde valgt at bryde med hinanden.

Liam og Cheryl mødtes første gang for ti år siden, da han som blot 14-årig gik til audition i "X Factor".

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close