Tør du se gyseren? Her er den nye trailer for ”Annabelle 2”

(Foto: YouTube)

Er du én af dem, der elsker gyserfilm? Og var du særligt fan af gyserfilmen ”Annabelle” om den uhyggelige dukke, der terroriserede en hel familie?

Ja, så er du helt sikkert en af dem, der glæder dig til midten af august, hvor efterfølgeren - ”Annabelle 2: Skabelsen" - rammer de danske biograflærreder.

Nu kan du dog få en forsmag på uhyggen, for nu er traileren til den længe ventede efterfølger kommet. Du kan se traileren i bunden af denne artikel… hvis du da tør!

I ”Annabelle 2: Skabelsen” vælger en dukkemager og hans kone at invitere en nonne og en række piger fra et børnehjem ind i deres hus, efter deres egen datter på tragisk vis er omkommet i en bilulykke. Familien håber, at de nu kan komme videre i deres sorg, men i stedet bliver det startskuddet til et sandt mareridt: For snart begynder de alle at blive hjemsøgt at dukkemagerens besatte dukke, Annabelle.

Den første film, ”Annabelle”, havde premiere i oktober 2014, og gyseren var så stor en mundfuld for de franske biografgængere, at flere biografgængere begyndte at slås, kaste med popcorn og rive biografsæderne i stykker under forpremieren af filmen.

Efterfølgeren ”Annabelle 2: Skabelsen” får premiere 10. august.

Her kan du se traileren til den nye kommende film herunder… hvis du altså tør:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close