Hollywood29. februar 2016

Oscar 2016: Her er de BEDSTE og VÆRSTE kjoler

Traditionen tro mødte Hollywood-stjernerne festklædt op, da de eftertragtede Oscar-statuetter blev uddelt natten til mandag dansk tid – men det var bestemt ikke alle, der imponerede i deres kjoler. Vi har samlet et stort galleri med de bedste og værste kjoler fra aftenens festligheder

Oscar 2016 - kjoler

Der var pomp, pragt og masser af prestige i Los Angeles natten til mandag. Her var de allerstørste skuespillere og instruktører nemlig samlet til årets absolutte højdepunkt: Nemlig Oscar-festen.

Og traditionen tro havde stjernerne trukket i deres fineste outfit forud for aftenens fest – og stjernerne havde fundet både smukke og mindre smukke kjoler frem.

SE og HØR har samlet et kæmpe galleri fyldt med billeder af stjernerne til årets Oscar-fest. Du kan se alle billederne i galleriet øverst i artiklen.

Årets Oscar-fest bød selvfølgelig på andet en stjerner i smukke og mindre smukke kjoler. Højdepunktet var naturligvis de mange priser, der skulle uddeles – og langt om længe kunne Leonardo DiCaprio forlade prisfesten med en statuette under armen. Han vandt prisen for Bedste Mandlige Hovedrolle for sin rolle i filmen ”The Revenant”.

Spotlight” vandt for bedste film, mens Brie Larson vandt for bedste kvindelige hovedrolle for sin præstation i Room.

Det blev ikke til en Oscar til ”Krigen”, men der var en pris til Skandinavien – for Alicia Vikander vandt en Oscar for bedste kvindelige birolle for ”Den danske pige”.

SE og HØR har samlet et kæmpe galleri fyldt med billeder af stjernerne til årets Oscar-fest. Du kan se alle billederne i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold