Her er ALT det vi ved om "High School Musical 4"

Hvis du er \

Hvis du er "High School Musical"-fan, kan du nok ikke få armene ned over, at der kommer en TV-serie.

Foto: All Over Press

Det er snart to år siden, at Disney meldte ud, at der ville komme en "High School Musical 4", og nu ser det ud til, at arbejdet med filmen er ved at gå i gang.

Disney er nemlig startet arbejdet med at finde de skuespillere, der skal spille hovedrollerne i den nye film. 

Seventeen har samlet de vigtigste detaljer omkring den nye film, og det tyder på, at vi godt kan begynde at glæde os. 

1. Der kommer fem helt nye hovedroller

Den nye "High School Musical"-film kommer ikke til at følge Troy, Gabriella og alle de andre. I stedet bliver det fem nye hovedroller, der kommer til at være omdrejningspunktet på East High. 

Erin: Hun er en fodboldspiller, der går efter at gøre alt perfekt. Og så er hun den eneste pige på skolens drengefodboldhold. Hun begynder at falde for Derek, der er en rigtig badboy, men hun er ikke sikker på, at hun skal følge sit hjerte. 

Derek: En rigtig badboy, der falder for Erin. Han er stærk udenpå, men indeni har han et blødt hjerte og inderst inde er han en rigtig familiefyr. Han er god til fodbold og en dygtig danser, der underviser i dans i sin families dansestudie. 

Campbell: Han er "High School Musical 4"-versionen af Troy Bolton. Han er holdkaptajn på fodboldholdet, og så er han en rigtig musicalstjerne. Samtidig er han fætter til Sharpay og Ryan. Han beslutter sig for, at han har lyst til at date Erin, og derfor er det ikke så fedt, at hun hellere vil date Derek. 
 
Nathalie: East Highs største fan. Hun er loyal, hun er cheerleader, og så er hun bedste veninde med Erin. 
Tamara: East Highs tidligere dronning, der forsøger at kravle tilbage op af den sociale rangstige. 
 

2. Ingen fra de originale film vender tilbage

Som det ser ud lige nu, så skal du ikke gøre dig forhåbninger om at se Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale eller nogle af de andre stjerner fra de originale film i "High School Musical 4". 

Indtil videre er der nemlig ikke en eneste af dem, der har sagt ja til at medvirke i de nye film. 

At dømme ud fra Zac Efrons og Vanessa Hudgens nuværende skuespilkarriere, så er der vist heller ikke nogen grund til, at de skulle vende tilbage til East High. 

3. Okay, en enkelt person fra de originale film vender tilbage

Selvom ingen af hovedkaraktererne fra de gamle film vil være med igen, så er der dog en, der har set sig varm på ideen. 

Bart Johnson, der spillede træner Bolton, er nemlig klar til en tur mere på East High. Har man fulgt med på Twitter, så vil man se, at han er kommet med flere ideer til, hvordan en kommende spin-off kunne se ud.

4. Disney Channel vil bruge ukendte skuespillere

Du skal ikke regne med at se nogle kendte ansigter i "High School Musical 4". Det er nemlig Disneys plan, at alle skuespilleren skal være ukendte og uprøvede. 

5. Der kommer også en TV-serie

Disney har tidligere bekræftet, at der kommer en "High School Musical"-serie, der skal vises på Disney Channel. Det er endnu uvist, hvordan den nye film og TV-serien kommer til at hænge sammen, men det er muligt, at filmen kommer til at få premiere forud for serien, så man lærer karaktererne at kende i filmen for derefter at kunne følge dem i serien. 
 
Det er efterhånden 12 år siden, at "High School Musical" så dagens lys. Siden er der sket meget for skuespillerne, der var med i serien. 
 
Både privat og professionelt, og selvfølgelig også med deres udseende.
 
Du kan se, hvordan stjernerne ser ud i dag, i galleriet herunder

High School Musical - 10 år senere

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close