Hollywood11. november 2017

Jubiii! Nu kommer "High School Musical" som TV-serie

"High School Musical"-fans kan godt glæde sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5881873e.jpg
 Foto: All Over Press

Sidste år kunne "High School Musical" fejre 10 års-jubilæum, og hvis du er en af dem, der ikke kan få nok af Disney-fænomenet, så kan du godt glæde dig.

Magasinet Variety kan nemlig afsløre, at Disney brygger på en TV-serie baseret på "High School Musical".

Oprindeligt blev de to første "High School Musical"-film vist på Disney Channel, mens den tredje og sidste film gik i biograferne tilbage i 2008.

Grunden til at Disney igen puster liv i "High School Musical", der havde Zac Efron og Vanessa Hudgens i hovedrollerne, er, at tegnefilmsgiganten i slutningen af 2019 lancerer en streamingtjeneste på linje med HBO og Netflix.

Udover at kunne se programmer, der har været vist på Disney Channel, og Disney-film, der har gået i biograferne, kommer Disney til at investere millionvis af kroner i egenproduktioner, der skal trække kunder i biksen på streamingtjenesten.

Udover en TV-serie baseret på "High School Musical" kommer der også en "Star Wars"-serie, en Marvel-serie og en animeret serie baseret på "Monsters Inc.".

Der har også længe været tale om, at der var en "High School Musical 4" på trapperne, men om den bliver til noget, er endnu uvist.

Historien melder desværre intet om, hvorvidt nogle af de oprindelige skuespillere fra "High School Musical" vender tilbage på skærmen.

I galleriet kan du se, hvad "High School Musical"-skuespillerne laver i dag.

High School Musical - 10 år senere

Sponsoreret indhold