Truede med pistol: Her bliver Chris Brown anholdt

Chris Brown anholdt foran sit hjem, tirsdag. Her gennemgår politiet huset.

Chris Brown anholdt foran sit hjem, tirsdag. Her gennemgår politiet huset.

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Sangeren Chris Brown blev i nat dansk tid anholdt. Mistænkt for at true en uskyldig kvinde med en pistol.

Episoden fandt tirsdag eftermiddag i det sydlige Californien efter et timelagt opgør i Browns hus i L.A.-forstaden, Tarzana. Allerede natten til onsdag blev politiet tilkaldt, da en kvindelig gæst, Baylee Curran, ringede 911.

- Jeg var til fest hos Chris, jeg var ude i "hot-tubben" og gik derefter indenfor. Der stod Chris med en fyr, der solgte smykker. Jeg rørte ikke smykkerne, men pludselig gik Chris amok og begyndte at sige grimme ting til mig. Så tog han en pistol og truede mig og sagde "fucking skrid", siger Baylee ifølge flere amerikanske medier.

Det gjorde hun naturligvis øjeblikkeligt - hun løb faktisk for sit liv. Hun kunne dog ikke komme ud af porten til ejendommen, og hun var nødt til at vente på at få sin telefon tilbage. Den havde hun overdraget ved ankomsten til festen - et krav fra Chris Browns personale. Hun måtte dog ikke få den tilbage, før hun havde underskrevet en form for "tavshedsaftale", fortalte en slags bodyguard hende truende.

Det nægtede hun pure. I stedet snuppede hun telefonen ud af hånden på ham og løb.

Manden forsøgte at jagte hende i en Jeep, men Baylee nåede frem til en nabos hus. Han hjalp Baylee med at ringe til politiet, som endelig ankom til den kriminelle "fest".

Det er langt fra første gang, at Chris Brown har problemer med loven. Alle husker naturligvis, da han overfaldt Rihanna før Grammy-prisuddelingen i 2009. Han var på prøveløsladelse, men denne blev færdiggjort i marts 2015 - altså for halvandet år siden. 

- Chris Brown er transporteret til downtown L.A.., hvor han er i vores varetægt. Sigtelsen er væbnet overfald, siger politikommisær, Chris Ramirez sent tirsdag eftermiddag i Hollywood.

Se billeder af episoden i galleriet herunder:

Chris Brown anholdt efter "tumult" ved hans hjem, august 2016

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close