Hollywood24. september 2015

Chris Brown: Ikke velkommen i Australien

Australiens kvindeminister advarer mod at lade Chris Brown optræde i Australien på grund af R&B-stjernens voldelige fortid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/chris_brown_-_aop_-_web1.jpg
 All Over Press

Chris Brown er persona non grata i Australien, hvis det står til landets kvindeminister, Michaelia Cash. Den 26-årige R&B-stjerne har ellers planlagt en turné i december, men hans dom for vold mod Rihanna kan betyde, at han må blive hjemme.

På et pressemøde, hvor den australske regering præsenterede et stort udspil mod vold i hjemmet, kommenterede Cash direkte på Chris Browns planlagte tur down under:

- Folk er nødt til at forstå, at hvis du begår vold i hjemmet, er der lande, der vil sige til dig: "Du kan ikke komme ind i landet, for du har ikke den karakter, vi forventer i Australien", skriver nyhedsbureauet AP.

Michaelia Cash fik opbakning fra Australiens premierminister, Malcolm Turnbull, der var enig i kvindeministerens udtalelse:

- Michaelia Cash har meget glimrende beskrevet regeringens holdning, sagde han ifølge nyhedsbureauet AP.

Den aktivistiske gruppe GetUp! har efterfølgende startet en underskriftindsamling for at forhindre, at Brown kommer ind i Australien. På deres hjemmeside skriver de, at den verdenskendte musiker er et symbol på vold mod kvinder.

[node:aller-related-content]

- Vi tager afstand fra Chris Brown, fordi det vil have stor symbolsk betydning, hvis han besøger vores land. Hvis vi vender det blinde øje til hans turné, sender vi et signal om, at vold i hjemmet ikke er vigtigt.

Organisationen har indtil videre indsamlet 11.000 underskrifter mod at lade Brown optræde i Australien.

Sponsoreret indhold