Hollywood 10. juni 2016

Spil for galleriet? Her besøger Depps kone stjernepsykolog

Syletynd Amber Heard besøger stjernepsykolog i L.A. - men folk tvivler stadig på hendes historie.
Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Er det spil for galleriet eller ramme alvor?

Det spørgsmål er på alles læber i dag, efter Johnny Depps kommende eks-kone, Amber Heard, i går besøgte den anerkendte psykolog, Dr. Connell Cowan. Han er forfatter til bøgerne,  'Smart Women, Foolish Choices' - oversat til dansk: 'Kloge kvinder, dårlige beslutninger'. Psykologen arbejder primært med ofre for vold i hjemmet - og det netop det, hun anklager Depp for.

Heard mener, at Depp har tæsket hende gul og blå adskillige gange . Senest i slutningen af maj hvor Amber fik nok og begærede skilsmisse. De seneste dage har Amber dog oplevet en mediestorm i USA, fordi flere og flere kilder står frem og sår tvivl om hendes forklaring. Flere naboer fortæller, at Amber ikke havde en skræmme to dage efter, Johnny slog hende - men at de dukkede op langt senere.

Desuden virker psykologbesøget en anelse påtaget og opstillet. Torsdag skriver flere medier også, at Heard vil forsøge at gøre krav på halvdelen af hele Depps formue ($450 M = over 3 mia. DKKR). Depp og Heard har ikke en ægteskabspagt, men normalt kan man kun gøre krav på de penge, ægtefællen har tjent under ægteskabet - og det er 'kun' små $30 millioner.

Men Amber mener, at hendes smerter har været så ekstreme, at hun fortjener halvdelen af alt. Johnny folk afviser stadig, at han har slået Amber - de siger stadig, at den 32-årige blondine lyver netop for at få fingrene i Depps vilde formue.

Uanset hvad så tærer sagen tydeligvis på Heard, der er tyndere end nogensinde. 

Det er blot en uge siden, at Depp drak sig heftigt ned under et besøg i Danmark. Heard hævder også, at han er hardcore-misbruger af både sprut og coke - og at han angiveligt tæskede hende i sine vilde kogere.

Sponsoreret indhold